Emenike'nin Fenerbahçe'deki hedefi ne?

Heulwen

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Emmanuel Emenike, milli takım kampında çok özel bir röportaj verdi.

emenike_kosu_17082013.jpg

" Nijerya milli takımıyla birlikte kampta olan Emmanuel Emenike cumartesi günü oynanan Malawi maçında takımının iki golünden birini kaydetmiş ve galibiyette büyük bir rol oynamıştı. Nijeryalı futbolcu bugün MTNfootball.com’a samimi açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe’deki durumunu değerlendirdi.

Röportajın tamamı:

Uzun bir aranın ardından milli takıma dönmek nasıl bir duygu?

Kolay değil çünkü ben her zaman ülkem adına bir şeyler yapmak istiyorum. Fakat sakatlandığınızda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Benim durumum da böyleydi. Fiziksel olarak onların yanında olmasam da ruhen onlarla birlikteydim.

Golle geri döndün, nasıl hissediyorsun?

Kendimi ait hissettiğim ülkem adına bir gol atmak benim için büyük bir zevkti. Güvenim tekrar yerine geldi.

Malawi karşısında maçı domine etseniz de golü bulmakta zorlandınız. Golü attığında aklından neler geçiyordu?

Mutluydum çünkü bir sürü insan beni maç öncesinde motive etmişti. İnsanların beklentilerini de karşıladığım için de sevinçliyim. Bana ve takıma olan destek gerçekten çok güzeldi.

Spartak Moskova’dan yüksek bir bedelle Fenerbahçe’ye transfer olman senin üzerinde gol atma baskısı oluşturuyor mu?

Hayır, oluşturmuyor. Takıma gelmeden önce de herkes benim yeteneklerimin farkındaydı. Güvenimi kaybetmedim. Sizi temin ederim ki hiçbir baskı olmadan goller kendiliğinden gelecektir. Orada oynamayı hak ettiğimi göstereceğim. Fenerbahçe büyük bir kulüp.

Fenerbahçe’deki hedeflerin neler?

Atabildiğim kadar gol atmak ve takımın başarısında pay sahibi olmak istiyorum. Takımımla kupalar kazanmak istiyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri