Emenike milli olmak istiyor!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Emenike milli formayı giyerek, "Milli Takım'da oynamayı çok isterim." dedi.

Kardemir Karabükspor'un golcü futbolcusu Emenike milli formayı giyerek, "Milli Takım'da oynamayı çok isterim. Fakat bu sadece bana bağlı olan bir şey değil" dedi.

Konyaspor maçına hazırlanan Kardemir Karabükspor'da golcü futbolcu Emenike, antrenman öncesi DHA muhabirinin sorularını cevapladı. Aklında şu an Karabükspor'un olduğunu söyleyen Emenike, "Türkiye'ye gelmeyi çok istedim. İçimden geldi, hissettim ve geldim. Buraya gelmeden önce Türkiye'yi duymuştum ama genel olarak insanları tanımıyordum. Buraya geldiğimde insanları tanıdım, herkes çok iyi. Bana herkes yardımcı oluyor ve bu yüzden burada kalmayı tercih ettim. Belki ilerde bazı takımlarda oynamak isterim. Ama şu anda sadece aklımda Kardemir Karabükspor var ve sadece Kardemir Karabükspor'a sempatim var" diye konuştu.

Milli Takım'da oynamak istediğini ifade eden ve milli formayı giyen Emenike, açıklamasında da şöyle mesaj verdi: "Milli Takım'da oynamak istemesem formayı giymezdim zaten. Formayı giydiğimden de anlaşıldığı üzere Türkiye Milli Takımı'nda oynamayı çok isterim. Fakat bu sadece bana bağlı olan bir şey değil"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri