Emenike gitti !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncuyu 10 milyon euroya Spartak Moskova’ya sattı.

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında kadrosuna kattığı Nijeryalı oyuncuyu 10 milyon euroya Spartak Moskova’ya sattı. Bu haber sarı-lacivertli camiada “Küme mi düşüyoruz?” yorumlarına neden oldu.

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında olaylı biçimde transfer ettiği Emmanuel Emenike’yi sürpriz bir operasyonla sattı.

Nijeryalı oyuncu için Karabükspor ile yeni bir ödeme planı için pazarlık masasına oturan sarı-lacivertli kulüp, bir sonuca varamayınca 9 milyon euroya aldığı Emenike’yi elden çıkarmaya karar verdi.

Sabah saatlerinde borsaya yurt dışından kulüplerle pazarlıkların başladığı bildirilirken, Emenike’yi sezon başında çok isteyen Spartak Moskova Kulübü ile temasa geçen yönetim akşam saatlerinde 10 milyon euro karşılığında oyuncunun Rus kulübüne verildiğini açıkladı.

Emenike’nin takımdan gönderilmesi ise camiada şok etkisi yarattı. Çoğu Fenerbahçeli, yönetimin federasyondan küme düşme konusunda bir bilgi aldığını, bu nedenle de başta yüksek maliyeti olan Emenike’yi elden çıkararak, mali sıkıntıyı önlemeye çalıştığı yorumunu yaptı. Ancak Emenike’nin, şike soruşturması nedeniyle psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirdiğini öne sürerek Türkiye’den ayrılmak için yönetime başvurduğu ve bu nedenle böyle bir yolun izlendiği bildirildi.

Kalmak istemedi

Fenerbahçe Kulübü de yaptığı açıklamada, “Futbolcumuz Türkiye’de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini, daha fazla Türkiye’de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır” denildi.

‘Türkiye’de kalamazdım’

Emmanuel Emenike transferinin ardından FB TV’ye bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’den erken ayrılığı nedeniyle üzgün olduğunu belirten Nijeryalı yıldız, şunları söyledi; “Çok erken bir ayrılık oldu. Özelikle Aykut Kocaman ile çok özel bir ilişkimiz vardı. Bu kulüp için bir şeyler yapmak istiyordum. Ancak bu ülkede çok ilginç şeyler yaşadım.
İlk önce benim için oynar-oynamaz tartışması yapıldı. Daha sonra yaşımla ilgili beni çok üzen bir iddia ortaya atıldı ve hayatımda ilk kez bir güvenlik soruşturması sürecine girdim, tutuklandım, 4 gün içeride hapis kaldım. Çok istememe rağmen böyle bir futbol ikliminde yapamayacağımı anladım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Açıkçası kafamın içi iyi değil. “

Emenike, Rusya’ya giderken havalimanında ise “Gözaltına alınır alınmaz gitmeye karar vermiştim. Bir daha Türkiye’ye asla dönmem” dedi. (Milliyet)
 
---> Emenike gitti !

Öte yandan şike soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ardından serbest bırakılanan Emenike'nin henüz resmi bir maçta forma giymeden başka takıma transferi akıllarda soru işareti bıraktı.

Bundan dolayı..
 
---> Emenike gitti !

fb şu anda ne yapsa şüpheli zaten, malum olaylar yüzünden de fb e transfer olmuştu şimdide elden çıkardılar hem küme düşerlersede zaten yabancı fazlalıkları oalcak
 
---> Emenike gitti !

fenrin şampiyonluunda etkisi büyük olduğu için ruslarn dkkatnden kaçmadı demek :D :D
 
---> Emenike gitti !

Bu da mı tesadüf ? :Ç

714a282d.jpg
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst