Emanetindir Aşkın Bana!

Gitarist

Bayan Üye
AŞKIN BANA EMANETİN!
Günlerden bir gün o tatlı o güzelim o meleklerini kıskandıran saflığınla
canım dediğim,senden sonra onu bildiğim ,ömrüm,vazgeçilmezim dediğimi onu karşıma çıkardın
beni ona,onu bana ilahi gücün ile bağladın adına aşk dedi sevda dedi kulların kaderimizi
senin o adaletli varlığın çizdi.Bize dünyan da cennetini yaşattın,o acılara gebe lanet olası güne kadar.
En kötü kabuslarım bile o gün kadar acımasız olmamıştı,ömrümde hiç bu kadar
çaresiz,hiç bu kadar aciz kalmamıştım ,hiç bu kadar ağlamamış,kafamı duvarlar da kanatmamıştım
ve hiç kimseden ayrıldığıma o gün ki kadar ne gözlerim ağlamış,ne yüreğim sızlamamıştı beni acısından kıvrandırırcasına.
Ogün sen gidiyordun seni bana bağışlayan ALLAH'ım seni yanına alıyordu elim ,kolum bağlıydı,yüreğim
kan ağlıyordu,yalvarıyordum,elini sıkıca tuttum,öptüm,kokladım,sarıldım,ağladım,yakardım,çı rpındım başaramadık.
Artık yapayanlız kaldım bu yaşanmaz,gün geçmez,sabah olmaz,lanet hayat ile dünyada
sevdan dolu yüreğim ile başbaşa kaldım bu kirli aşkların,yaşanmayası sevdaların arasında her
günüm zehir zıkkım ben bitkin,ben yorgun,ben sensiz,bu hayat bir hiçmiş sensiz.Unutursun diyip
acımı dindirmeye çalışıyorlar,sensiz beni teselli edeceklerini sanıyorlar,sanıyorlar da aralarından
biri ne seni bana getirebiliyor nede beni sana bilmiyorlar ki canım vazgeçilmezim tesellim sensin.
Bel ki bir gün kavuşuruz ümidi ile bekliyorum seni senin beni beklediğin gibi.
Senden sonra yasınla geçirdim onca asırlara bedel senemi.Yüreğimi sana büyüttüm devleştirdim,
aşkımızı senin emanetin bildim,gözlerim hiç gülmedi senden başkasına gözlerimde kaybolmayı severdin emanetin bildim
yumdum gözlerimi, saçlarımı hiç savurmadım rüzgarlara sana taradım her gün saçlarımı
kokusundan iç çektiğin okşamaya kıyamadığın saçlarımı senin emanetin bildim,ellerimi allahtan başkasına
açmadım dularım için sana minik ellerimi emenetin bildim,dilim senden başkasına güzel söz söylemedi seni seviyorum dememi severdin
emanetin bildim sustum lal oldu dilim,tüm saflığımla kendimi sana sakladım emanetine hıyanet etmedim.
Bıraktığın gibi beni sana geldim vazgeçilmezim aç kollarını sar beni seni çok özledim...
Sana söz vermiştim vazgeçilmezimsin dedim vazgeçmedim....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri