" eLveDa "

qösdé

Banned
Gidiyorum diyorsun....
Ben sana coktan veda ettim bilmiyor musun?????
wqrwqdq6.png
Ben senin ayriligina sevdalandim artik sevgili.!!!
Ayriliginda birbaska guzel oluyorsun..
revoloz4lq5.png
saclarini esmeyen ruzgarlar savuruyor sen esen
ruzgarlarda kayboluyorsun. Bir veda yazisi istedin benden, yazmak ne kadar zor gormuyor musun? benden bir parcayi tasimaya ihtiyacin mi var neden beni buna zorluyorsun???
Ben seni dokunamadigim ellerin kadar yazamadigim satirlarimda sevdim,
sen satir baslarinda doğup satir sonuna öluyorsun, benden seni oldurmemi mi istiyorsun???

lonelylk1ba4.jpg

Yazdim sevgili, sana veda sozlerimi yazdim, hic okuyamacagini bildigim icin yazdim belkide hemde ne kadar cok okumayi istedigini bildigim halde. uzun bir gece boyunca bu son olacak belkide dedim sevgili. gece deliydi ben daha deli, gece ofkeliydi ben daha ofkeli o gece sen vardin aklımda sevgili.

Ben sana coktaaaan veda ettim sevgili, sessizligim yeni sevgililerine karsi ofkemden neden anlamiyorsun?

kalppcf3ce4.jpg

Yazabilicegim oykulerin en guzeli senin icin olabilirdi, oysa sen yazilmis oykulerimi sevdin. yazilmis oykulerde aci var ofke var sevgili ve yoklugunda en az onun kadar, ben yokluguna sevdali sen yoksun sevgili ben sana tutsak, hayallerin bittigi yerde sevgili orda bulusacagiz birgun o zamana kadar ,

''elveda..''

HoşcaqaL .

52773689pzbg61je7sb7.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri