Pr0gress1ve
Kayıtlı Üye
Kısaca bi kendinizden bahseder misiniz?
Adım Evrim aslen Sinop'luyum ama doğma büyüme İstanbul'luyum. Son 5 sene iş dolayısıyla Çanakkale'de yaşamımı sürdürdüm orada 3 dükkan işlettim ELT Bilgisayar ve Yazılım Sistemleri adından. Bu sene tekrar İstanbul'a geri döndüm ve şimdi microsoft yazılım mühendisliği eğitimi alıyorum ve cisco ccna eğitimimi tamamladım amacım bu eğitimlerden sonra istanbulda yeniden bir oluşum oluşturmak.
bu 3 dükkan galiba internet cafeydi. bazıları bunların senin knight sevdan yüzünden battığını söylüyolar... bunlar hakkında bişiler söler misin?
1 dükkan ELT PC Shop diğer dükkan Palmiye int cafe en son açtığım dükkanda oyun ve vcd satış dükkanıydı
bu dükkanların kapanmasının knight ile alaksı nasıl olabilir.
oyuna ilk ne zaman ve nasıl başladın?
Ares serverında 35 lvl warriorum vardı çanakkalede oynuyordum daha sonra xigenon açılınca direk açılır açılmaz buraya başladık çanakkale şenol
levent ve ali osman
ilk eltin lideri ali osman savascı oldu sonra şenol yapamadılar ben devraldım
bu elt ismi nerden geliyor peki?
Extreme Leader ****. ELT sadece ko clanı değildir. elt önce 3 yıl evvel Age of empiresda online oyun hayatına merhaba dedi. Age of empiresda çok büyük başarılara imza attı ve uluslararası turnuvalar düzenlendi
archer nikini neye borçluyuz, okçulukla bir ilgin var mı? yoksa ölesine mi?
ELT_Arch3r aslında ELT_Archer idi oda Age of empiresdan gelir ordada nickim ELT_Archerdı
ilk açtığım elt_Archera premium alamadığım için mecburen başka bi char açıp
ELT_Arch3r yaptım
böylesine büyük bir klan kurdunuz, bu klanı bi arada tutmak çok zor bir olay mı?ne gibi zorluklar yaşıyosun?
Bu clanı tutmak gerçekten ama gerçekten çok zor
elti kurduğum zaman ilk başta kimse bizi önemsemedi
ezik olarak baktılar ama biz yılmadık
Bizi bir arada tutan en büyük özellik arkadaşlığımızdı
Biz büyüdükçe düşmanlarımız arttı
Biz güçlendikçe koalisyonlar kuruldu
Hackerların gözde clanı olduk. Türklerden destek göreceğimize çoğu bize köstek oldu bizi dışladı ve bizi hackledi
Kendilerinin asla gelemediği asla ulaşamadığı yerlere biz ulaşınca çıldırdılar
forumlarda orada burada bizi yabancılara karşı rezil etmeye çalıştılar
ama bende forumlarda, ELT CLANININ LİDERİ TÜRKTÜR ve BENDE TÜRKLÜĞÜMLÜ GURUR DUYUYORUM ama elt clanı TÜRK clanı değildir biz uluslararası bir clanız
diye yazılar yazdım ama bana destek olucaklarına bizi çoğu kişi köstek oldu
yok archer 30000 dolar verdi vsvs
30.000 dolar param olsa çanakkalede dükkanlarımı kapatmazdım
ayıptır bir müslümana yakışmaz
bende bu konuya değinecektim bazı edit vakalarıyla adınız geçio gerek item olsun gerek char olsun bu insanlara karşı en demek istersin?
ELT_Arch3r olarak bundan 1 yıl evvel hata yaptım o malum kafeden item aldım cihanabi ile birlikte hatta 1 yıl 2 ay önce felan. Hatamızı çektik biliyordum yada bilmiyordum bu önemli değil önemli olan hata yaptım ve banlandım itemlerim silindi sonra redbaronlarla tanıştım ve oyunun gerçekten ne olduğunu anladım ve o dakidan sonra clanımda bu tür işlere izin vermedim
fakat bizim clana giren her adamın nasıl lvl kastığını bilemezdim o zamanlar,
o yüzden YOKTUR diyemem
ama ben kimseye 1 kuruş verip kendi charımı yada clanımda bir adamı editletirmedim,
clandaki 70 lvllar için para verip edit yaptırsaydım
neden kendi charım hala 65'de,
ve şenol hala elt_archera lvl kasıyor, şu anda kullandığım itemler wfmin
kendi itemim bile yok, her çıkan itemi clana verdim benim için önce clan gelir,
Waitforme Dante ve diğer 70 lvllar için edit diyenler
kendileri bir yere gelememiş insanlardır benim gözümde
isteyenler clan droplarını elt-clan forumlarından bakabilirler orada herşeyi yayınladık
hatta sizde sizin sitenizde o resmileri yada linkleri kullanabilirsiniz
birşeyler bilen varsa paylaşsın bizlerde bilelim. Fakat laflarla cak cuklarla olmasın
Ben kanıtlıyorum herşeyi Paypal loglarımla clanı orc yapma konusunda , clan dropları ile ilgili
isillion kesme konusunda uzmansınız,
herkes bunu soruyor bu günlerde, isillion nasıl kesilir bunu kısaca arkadaşlara anlatabilir misin?
Biz clanımızla ve alt clanımızla birlikte 1 aya yakın isiloon kestik. ve her türlü itemi çıkardık yüzlerce diyebilirim abartı olmaz, clanda wfm ve babalar edenaya gidince, bizde bıraktık artık. Şimdi isillonda püf nokta Magelerdir. herkes warriorlar keser zanneder ama yanılır mageler en büyük işi yapar, isiloon her clan kesemez , çok sağlam kişilerden oluşan bir ekibe ihtiyacınız vardır,
yani 3 grup 60 lvllarla gittiğinizde, hüsrana uğrayabilirsiniz, iyi bir taktik , yüksek lvllı oyunculara ihtiyacınız var çok hızlı kesmek için, biz 3 server 12 dakkada toplam 15 dakkada maksimum server değiştirmeler grup kurma, 3 isiloon kesiyorduk.
peki klandaki ortam nasıl? yabancılarla yerliler iyi anlaşabilio mu?
Bazen sorunlar yaşanıyor, ama clanda ana kuralımız ana chatte ve allyde
ingilizce konuşuluyor bu bi çok türk tarafından tepkiye sebep verdi ama büyük bir clansak yapmamız lazım
herkes türkçe bilmeyebilir ama türklerde dahil herkes brezilyalılarda ingilizce biliyolar.
peki bu oyunun geleceğini ve sizin bu oyundaki geleceğinizi nasıl görüosun?
k2 networks sahibi, ve bir müdürü 26 Mayısda türkiyedeler Türkiyede kafe sahipleri ile toplantı yapacaklar Bunuda ilk sizin aracılığınızla duyuruyorum,
peki nerde ve nasıl olacak bu? ayrıntı var mı?
İstanbula geliyorlar Ankaradan Ömer Özsoy ve ben karşılayacağız Bir otelde kafe sahipleri ile panel yapılacak, 6 gün çeşitli tvlerde ve gazetelerde röportajlar yapılacak, Türkiye Customer Support başlıyor Artık bu oyunda daha fazla yetkiye sahip olacağız!
İnşallah bekleyip göreceğiz diyorum.. teşekkür ediyoruz.
ALıntıdır.!
Adım Evrim aslen Sinop'luyum ama doğma büyüme İstanbul'luyum. Son 5 sene iş dolayısıyla Çanakkale'de yaşamımı sürdürdüm orada 3 dükkan işlettim ELT Bilgisayar ve Yazılım Sistemleri adından. Bu sene tekrar İstanbul'a geri döndüm ve şimdi microsoft yazılım mühendisliği eğitimi alıyorum ve cisco ccna eğitimimi tamamladım amacım bu eğitimlerden sonra istanbulda yeniden bir oluşum oluşturmak.
bu 3 dükkan galiba internet cafeydi. bazıları bunların senin knight sevdan yüzünden battığını söylüyolar... bunlar hakkında bişiler söler misin?
1 dükkan ELT PC Shop diğer dükkan Palmiye int cafe en son açtığım dükkanda oyun ve vcd satış dükkanıydı
bu dükkanların kapanmasının knight ile alaksı nasıl olabilir.
oyuna ilk ne zaman ve nasıl başladın?
Ares serverında 35 lvl warriorum vardı çanakkalede oynuyordum daha sonra xigenon açılınca direk açılır açılmaz buraya başladık çanakkale şenol
levent ve ali osman
ilk eltin lideri ali osman savascı oldu sonra şenol yapamadılar ben devraldım
bu elt ismi nerden geliyor peki?
Extreme Leader ****. ELT sadece ko clanı değildir. elt önce 3 yıl evvel Age of empiresda online oyun hayatına merhaba dedi. Age of empiresda çok büyük başarılara imza attı ve uluslararası turnuvalar düzenlendi
archer nikini neye borçluyuz, okçulukla bir ilgin var mı? yoksa ölesine mi?
ELT_Arch3r aslında ELT_Archer idi oda Age of empiresdan gelir ordada nickim ELT_Archerdı
ilk açtığım elt_Archera premium alamadığım için mecburen başka bi char açıp
ELT_Arch3r yaptım
böylesine büyük bir klan kurdunuz, bu klanı bi arada tutmak çok zor bir olay mı?ne gibi zorluklar yaşıyosun?
Bu clanı tutmak gerçekten ama gerçekten çok zor
elti kurduğum zaman ilk başta kimse bizi önemsemedi
ezik olarak baktılar ama biz yılmadık
Bizi bir arada tutan en büyük özellik arkadaşlığımızdı
Biz büyüdükçe düşmanlarımız arttı
Biz güçlendikçe koalisyonlar kuruldu
Hackerların gözde clanı olduk. Türklerden destek göreceğimize çoğu bize köstek oldu bizi dışladı ve bizi hackledi
Kendilerinin asla gelemediği asla ulaşamadığı yerlere biz ulaşınca çıldırdılar
forumlarda orada burada bizi yabancılara karşı rezil etmeye çalıştılar
ama bende forumlarda, ELT CLANININ LİDERİ TÜRKTÜR ve BENDE TÜRKLÜĞÜMLÜ GURUR DUYUYORUM ama elt clanı TÜRK clanı değildir biz uluslararası bir clanız
diye yazılar yazdım ama bana destek olucaklarına bizi çoğu kişi köstek oldu
yok archer 30000 dolar verdi vsvs
30.000 dolar param olsa çanakkalede dükkanlarımı kapatmazdım
ayıptır bir müslümana yakışmaz
bende bu konuya değinecektim bazı edit vakalarıyla adınız geçio gerek item olsun gerek char olsun bu insanlara karşı en demek istersin?
ELT_Arch3r olarak bundan 1 yıl evvel hata yaptım o malum kafeden item aldım cihanabi ile birlikte hatta 1 yıl 2 ay önce felan. Hatamızı çektik biliyordum yada bilmiyordum bu önemli değil önemli olan hata yaptım ve banlandım itemlerim silindi sonra redbaronlarla tanıştım ve oyunun gerçekten ne olduğunu anladım ve o dakidan sonra clanımda bu tür işlere izin vermedim
fakat bizim clana giren her adamın nasıl lvl kastığını bilemezdim o zamanlar,
o yüzden YOKTUR diyemem
ama ben kimseye 1 kuruş verip kendi charımı yada clanımda bir adamı editletirmedim,
clandaki 70 lvllar için para verip edit yaptırsaydım
neden kendi charım hala 65'de,
ve şenol hala elt_archera lvl kasıyor, şu anda kullandığım itemler wfmin
kendi itemim bile yok, her çıkan itemi clana verdim benim için önce clan gelir,
Waitforme Dante ve diğer 70 lvllar için edit diyenler
kendileri bir yere gelememiş insanlardır benim gözümde
isteyenler clan droplarını elt-clan forumlarından bakabilirler orada herşeyi yayınladık
hatta sizde sizin sitenizde o resmileri yada linkleri kullanabilirsiniz
birşeyler bilen varsa paylaşsın bizlerde bilelim. Fakat laflarla cak cuklarla olmasın
Ben kanıtlıyorum herşeyi Paypal loglarımla clanı orc yapma konusunda , clan dropları ile ilgili
isillion kesme konusunda uzmansınız,
herkes bunu soruyor bu günlerde, isillion nasıl kesilir bunu kısaca arkadaşlara anlatabilir misin?
Biz clanımızla ve alt clanımızla birlikte 1 aya yakın isiloon kestik. ve her türlü itemi çıkardık yüzlerce diyebilirim abartı olmaz, clanda wfm ve babalar edenaya gidince, bizde bıraktık artık. Şimdi isillonda püf nokta Magelerdir. herkes warriorlar keser zanneder ama yanılır mageler en büyük işi yapar, isiloon her clan kesemez , çok sağlam kişilerden oluşan bir ekibe ihtiyacınız vardır,
yani 3 grup 60 lvllarla gittiğinizde, hüsrana uğrayabilirsiniz, iyi bir taktik , yüksek lvllı oyunculara ihtiyacınız var çok hızlı kesmek için, biz 3 server 12 dakkada toplam 15 dakkada maksimum server değiştirmeler grup kurma, 3 isiloon kesiyorduk.
peki klandaki ortam nasıl? yabancılarla yerliler iyi anlaşabilio mu?
Bazen sorunlar yaşanıyor, ama clanda ana kuralımız ana chatte ve allyde
ingilizce konuşuluyor bu bi çok türk tarafından tepkiye sebep verdi ama büyük bir clansak yapmamız lazım
herkes türkçe bilmeyebilir ama türklerde dahil herkes brezilyalılarda ingilizce biliyolar.
peki bu oyunun geleceğini ve sizin bu oyundaki geleceğinizi nasıl görüosun?
k2 networks sahibi, ve bir müdürü 26 Mayısda türkiyedeler Türkiyede kafe sahipleri ile toplantı yapacaklar Bunuda ilk sizin aracılığınızla duyuruyorum,
peki nerde ve nasıl olacak bu? ayrıntı var mı?
İstanbula geliyorlar Ankaradan Ömer Özsoy ve ben karşılayacağız Bir otelde kafe sahipleri ile panel yapılacak, 6 gün çeşitli tvlerde ve gazetelerde röportajlar yapılacak, Türkiye Customer Support başlıyor Artık bu oyunda daha fazla yetkiye sahip olacağız!
İnşallah bekleyip göreceğiz diyorum.. teşekkür ediyoruz.
ALıntıdır.!