ELmaLi Sosis (Alman Mutfagi)

CimCime66

Bayan Üye
Malzemeler

•İç yağı 25 gr.
•Sosis 700 gr.
•Elma 500 gr.
•Tereyağı 1 çorba kaşığı
•Toz şeker 3,5 çorba kaşığı
•Kuru üzüm 50 gr.
•Lahana turşusu (Servis için)
Tarif Bilgileri
Kategori: Alman Mutfağı
Puanı: 3
Tarifi Yazdır





Yapılışı

İçyağını genişçe bir kapta eritin ve sosisleri nar gibi kızartın.
Elmaları soyun, göbeğini çıkartın ve dilimleyin.
Yağı küçük bir tavada eritin ve elmaları atarak tavanın üstünü kapatın. Elmaları, tavayı arada sırada sallayarak, ağır ateşte pişirin. Elmalar piştikten sonra içine şekerle üzümü katın.
Lahana turşusunu ısıtın.
Elmaları bir servis tabağına sıralayın, üzerine kızarmış sosisleri yerleştirin, hemen sıcak servis yapın.
Isıttığınız lahana turşusunu ayrı bir tabakta servis yapin
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst