"Daha çok değil...sadece ömür gitti ömrümden
Asıl yorgunluğum değil bu...Karanlığında kayboldum ben"
Adım adım eksiliyor şehir.. Avare geziyor ruhum caddeleri. Hepsinin başı sen...sonu sen
Köşebaşlarına takılı kalıyor gözlerimmağrur bir siluetini görme hatrına.Sonra hayal gördüğümü farkediyorumanlatılmaz bir hüzün çöküyor içime.
Ellerim buz...dillerim sus...gözlerim yaş...
Sokak lambaları titrek ve bir o kadar loş.Ne caddeyi aydınlatmaya yetiyor sızan ışıkne de içimi ısıtıyor...Kaldırım taşlarına yazıyorum seni.Hiç birini atlamadantek tek sayıyorum sonra..
Öyle çoksun ki; bi bilsen..
Pencerelerden meraklı bakışlar süzülüyor üzerime..Bu saatte diyorlarne gezintisi bu?
Gezinmiyorum ben...arıyorum
Bir iz göreyim depeşinden gideyim diyorum.Anlamaz gözler üzerimde çivili.. Çaresiz devam ediyorum..
Öyle zor değil ki anlamak
Baksan...yeter
Yüreğime değse nefesin diner..
Her adımbir şehir daha uzaklaştırmış beni senden.Yol bilmez yüreğim..iz bilmez.
Hem rüzgarı var bu yolun daha kar-buzu var korkusu var.. acısı-ağrısı var bu sonun hüznü var...
Ama cesaretim yok bir yalnızlığa daha.İçimdeki boşlukta dolanıp duran ruhumçıkıp varmak istiyor artık yanına..
"Gecelerbana seni anlatır
Gecelerbir ateştir yanıyor
Gecelerbir hüzündür sarıyor
Gecelerbir umudum yok mu.."
Asıl yorgunluğum değil bu...Karanlığında kayboldum ben"
Adım adım eksiliyor şehir.. Avare geziyor ruhum caddeleri. Hepsinin başı sen...sonu sen
Köşebaşlarına takılı kalıyor gözlerimmağrur bir siluetini görme hatrına.Sonra hayal gördüğümü farkediyorumanlatılmaz bir hüzün çöküyor içime.
Ellerim buz...dillerim sus...gözlerim yaş...
Sokak lambaları titrek ve bir o kadar loş.Ne caddeyi aydınlatmaya yetiyor sızan ışıkne de içimi ısıtıyor...Kaldırım taşlarına yazıyorum seni.Hiç birini atlamadantek tek sayıyorum sonra..
Öyle çoksun ki; bi bilsen..
Pencerelerden meraklı bakışlar süzülüyor üzerime..Bu saatte diyorlarne gezintisi bu?
Gezinmiyorum ben...arıyorum
Bir iz göreyim depeşinden gideyim diyorum.Anlamaz gözler üzerimde çivili.. Çaresiz devam ediyorum..
Öyle zor değil ki anlamak
Baksan...yeter
Yüreğime değse nefesin diner..
Her adımbir şehir daha uzaklaştırmış beni senden.Yol bilmez yüreğim..iz bilmez.
Hem rüzgarı var bu yolun daha kar-buzu var korkusu var.. acısı-ağrısı var bu sonun hüznü var...
Ama cesaretim yok bir yalnızlığa daha.İçimdeki boşlukta dolanıp duran ruhumçıkıp varmak istiyor artık yanına..
"Gecelerbana seni anlatır
Gecelerbir ateştir yanıyor
Gecelerbir hüzündür sarıyor
Gecelerbir umudum yok mu.."