Evt beyLer , bayanLar ne yapmak isterdik ? (:
okeanos Banned 22 Ara 2010 #2 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? 3 saniyede sümala manastırında olmak isterdim mesela çoookk özledimmmm
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? 3 saniyede sümala manastırında olmak isterdim mesela çoookk özledimmmm
Whitney Bayan Üye 22 Ara 2010 #3 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Hmm 3 saniyede oLmasa da inş. bir gün oLursun sümeLa manastırında
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Hmm 3 saniyede oLmasa da inş. bir gün oLursun sümeLa manastırında
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 22 Ara 2010 #4 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Bob marley'le takılmak isterdim
mr.monk Kayıtlı Üye 23 Ara 2010 #5 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? yaprak dökümündeki ali rıza beyin sürekli miyokard enfarktüsü geçirmesini engellerdim. en son inme de indi galiba, yakında ölmez inşallah.
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? yaprak dökümündeki ali rıza beyin sürekli miyokard enfarktüsü geçirmesini engellerdim. en son inme de indi galiba, yakında ölmez inşallah.
M MaxPayne Kayıtlı Üye 23 Ara 2010 #6 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? beşiktaş takımında forvet oyuncusu olmak isterdim
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? beşiktaş takımında forvet oyuncusu olmak isterdim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 Ara 2010 #7 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? su sol kolumun güçlenmesini isterdim Son düzenleme: 28 Ara 2010
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #8 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? 3 tane daha sihirli değnek yapardım
+KraL Kayıtlı Üye 28 Ara 2010 #9 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Ben fabrikasını açardım
İnci 1907 Prenses 2 Ocak 2011 #10 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? yeniden doğmak isterdim. ama bilinçli bir biçimde. şuanki aklımla..
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? yeniden doğmak isterdim. ama bilinçli bir biçimde. şuanki aklımla..
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #11 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? ' İnci' Alıntı: yeniden doğmak isterdim. ama bilinçli bir biçimde. şuanki aklımla.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahahahahaha alemsin hee
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? ' İnci' Alıntı: yeniden doğmak isterdim. ama bilinçli bir biçimde. şuanki aklımla.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahahahahaha alemsin hee
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 2 Şub 2011 #12 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? YGS*LYS ^ yi kaLdırırdım.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 3 Şub 2011 #13 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Avni Aker'in tam tepesine bir ev yapardım Colmanımı izlerdim ordan p
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Avni Aker'in tam tepesine bir ev yapardım Colmanımı izlerdim ordan p
cumlemuhendisi Bayan Üye 12 Şub 2011 #14 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? tüm istediklerimin olmasını isterdim.. olmuşken tam olsun..
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? tüm istediklerimin olmasını isterdim.. olmuşken tam olsun..
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2011 #15 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? sonsuza dek benm olsn.. ayrılık olmasın isterdm
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? sonsuza dek benm olsn.. ayrılık olmasın isterdm
GokTurk Kayıtlı Üye 12 Şub 2011 #16 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? Bütün kötü insanları öldürürdüm.
LayLyL0om Kayıtlı Üye 12 Şub 2011 #17 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? İstediğim kişiyi Hayatımdan hiç tanımamış gibi siLip atmk
---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? İstediğim kişiyi Hayatımdan hiç tanımamış gibi siLip atmk
FeerLeaS Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #18 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? kendimi admin yapmak eheh
Ester23 Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #19 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? okulu patlatmak
souL Kayıtlı Üye 14 Şub 2011 #20 ---> eLinizde bi sihirLi değnek oLsaydı ne yapmak isterdiniz ?? sevgilimi yanıma ışınlamak.