eLif1

eLif1

Bayan Üye
Evet..
Ben Elif 13 yaşındayım Bursada yaşıyorum .. Ailem 4 kişilik Babam annem ben ve kardeşim ..Kardeşimle aynı okuldayız o 2. sınıf ben 7. sınıfı okuyorum.

Hobilerim ve fobilerim:Kitap okumayı çok severim birçok roman okudum ..Gezintiye çıkmayı (genellikle arkadaşlarımla ) severim.Kardeşim küçükken onla oyun oynamayı severdim..Fobilerim 'YÜKSEKLİk' ....

GalatasarayLıyım :)

Kucakkkk dolusu sevgilerleeeeeeee :106:

Son düzenleme:
---> eLif1

Evet..
Ben Elif 13 yaşındayım Bursada yaşıyorum .. Ailem 4 kişilik Babam annem ben ve kardeşim ..Kardeşimle aynı okuldayız o 2. sınıf ben 7. sınıfı okuyorum.

Hobilerim ve fobilerim:Kitap okumayı çok severim birçok roman okudum ..Gezintiye çıkmayı (genellikle arkadaşlarımla ) severim.Kardeşim küçükken onla oyun oynamayı severdim..Fobilerim 'YÜKSEKLİk' ....

GalatasarayLıyım :)

Arkadaş olmak isteyenler ekleyebilirler..

Kucakkkk dolusu sevgilerleeeeeeee :106:

Memnun oldum Küçük Elif =)

Fobi ve takım tutma konusunda aynıyız :p

Arkadaş olmak isteyen ekleyebilir derken :11:

---> eLif1

Memnun oldum Küçük Elif =)

Fobi ve takım tutma konusunda aynıyız :p

Arkadaş olmak isteyen ekleyebilir derken :11:

Bende bende Serhat Abi :p

Hmm :d Sen fanatiksin sanırım ?

Aaa boşver orayıı :p

He bu arada bazen saçma şeyler görebilirsiniz kardeşim hesabım oNline kaldığında girebilirde :d hahaha

---> eLif1

Bende bende Serhat Abi :p

Hmm :d Sen fanatiksin sanırım ?

Aaa boşver orayıı :p

He bu arada bazen saçma şeyler görebilirsiniz kardeşim hesabım oNline kaldığında girebilirde :d hahaha

çok fanatik sayılmam ama seyirci değilimdir :D

Anlıyorum. :D

Neyse tekrar memnun oldum. =)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri