Eleştiri okları yönetime!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Alkmaar yenilgisini kafaya fazla takmayan taraftarlar, farklı Köln mağlubiyetiyle adeta yıkıldı.

Taraftar forumlarında, alınan yenilgiler masaya yatırılırken, eleştiri okları yönetime ve futbolculara yöneltildi. Teknik direktör Aykut Kocaman’a ise büyük ağırlıkla destek çıktı. Taraftarların internetteki buluşma noktası www.antu.com’da yapılan bazı yorumlar şöyle:

“Benim için koşulsuz destek sadece Aykut hocaya vardır, ne yaptığını bilmeyen yönetime ve fütursuz futbolculara değil. Aykut hocam, sen de yumruğunu masaya vurup, bu adamları takımdan uzaklaştırmazsan, bu futbolcular seni de yer.”

‘Aykut Kocaman’ı yedirmeyiz’
“Kocaman, senelerdir takımın başında görmek istediğim kişidir. Yönetim şunu bilmelidir ki, herkes gider (Buna taraftar da dahil) ama Aykut Kocaman gitmez. Bu saaten sonra yedirmeyiz.”

“Çemberi genişletip, yönetimden başlayarak işini düzgün yapmayan ve söz verip de tutmayan herkesin takımdan uzaklaştırılması, yıllarca takıma fayda sağlamayan futbolculardan kurtulmak gerek. Sonuçlar hepinize ders olsun.”

“Hazırlık maçlarını bize 5 atacak takımlarla oynamak dahi tek başına Aykut Kocaman’ı desteklemek için yeterli sebeptir. Takke düştü, kel göründü, bu iş, bu kadroyla olmaz.”

“Ne oldu da, bir ay öncesine kadar ‘şampiyon olamamamızda en büyük sorumlu Daum’ diyenler, bugün ‘kadro yetersiz’ diye ağlamaya başladı.”

“Aziz bey, bekliyoruz. Yapın 2 transfer son dakikada, takımı kurtarsın. Örnek: Maldonado, Josico, Güiza.”

‘Seni de anında satarlar’
“Sevgili Aykut Kocaman, burası Malatya, Konya, İstanbulspor değil, Fenerbahçe. En iyi senin tanıman lazım. Fenerbahçe en mükemmel kadrosuna bile transfer yapmıştır ve yapacaktır. Sakın yönetime, taraftara, camiaya ve bu futbolculara güvenme. Hepsi kendi kellesini kurtarmak için seni anında satar. Senin ve Fenerbahçe’nin kaderi bundan sonra ortaktır. Devrim yapar, kadroyu değiştirirsen, Fenerbahçe tarihine geçersin.”

“Kocaman öyle bir durumda ki, Allah korusun, işler kötü giderse, teknik direktörlük hayatından soğuyacak kadar yara alabilir.”

www.fanatik.com.tr’ye yazan bazı taraftarlar da şu görüşleri dile getirdi:

‘Bu kadar kötü görmemiştim’
“Köln’de yaşıyorum. Alkmaar ve Köln maçlarını seyrettim. Fenerbahçe’yi bugüne kadar hiç böyle kötü görmemiştim. Savunma ve forvet çok kötüydü. Umarım en kısa zamanda bunu düzeltirler. Yoksa bu seneyi hiç iyi görmüyorum.”

“Volkan Babacan, Önder, Bilica, Baroni hemen gönderilmeli. Bu adamlardan bir fayda gelmez, hâlâ anlayamadınız mı? Bunlar, sağlam takımı bitirir, mahveder.”

“Fanatik bir Fenerbahçeli’yim ama bu sene bizden hiçbir şey olmaz. Hazırlık maçın böyleyse, Şampiyonlar Ligi’ne kalamayız. Young Boys maçlarından şüphe ediyorum.”

“Şampiyonlar Ligi elemelerinde güçsüz takımlar bile artık taş kesiliyor. Kaldı ki, Young Boys kötü bir takım değil. Fenerbahçe bu zihniyetle giderse elenebilir.”

“Köln’e 5-2 yenilmemiz kötü ama hazırlık maçları o kadar dikkate alınmamalı. Çünkü Aykut Kocaman daha takımı tanıyor, kadro oturmadı. Lugano yokken defans bocalıyor. Bilica’nın ne yapacağını tahmin etmek mümkün değil.”

‘Elde var sıfır görünüyor’
“Beni, hazırlık maçlarının kaybedilmesi değil, 7 gol yiyip, sadece 2 tane atılması kaygılandırdı. En çok da Kocaman’ın konuşması ürküttü. Daha yola çıkılmamışken, hocayla takım arasında uçurum var.”

“O Bilica’yla Santos neydi öyle? Kilodan koşamıyorlardı. Bir spor adamının dediği gibi; Bir takımda
1 Brezilyalı iyidir, 2 Brezilyalı idare eder ancak 3 ve fazlası batırır.”

“Benim, Kocaman’dan yana hiç umudum yok. Bu sene de elde var sıfır gibi görünüyor.”

“Edu bile, Bilica, İlhan ve Önder’den iyiydi. Lugano’nun yanına, onun klasında Dünya Kupası’ndan transfer yapılmalı.”

“Aziz Yıldırım, ‘Kulübü maddi anlamda uçurdum’ diyor. Eğer bu doğruysa, Selçuk, Baroni, Bililca, Güiza gibi dandik oyuncuları gönderip, adam gibi kadro kursun. Üç yılda bir yıldız oyuncu alarak, masala devam etmesin.” “Sonucu kötü olabilir fakat en azından eksikleri görebiliyoruz. Bazıları geçen sene UEFA ön elemesinde 3. sınıf takımlara 5 atarken uçmuştu ama Kadıköy’de kel görünmüştü. Bence bu sonuçlar bizi ne çok üzmeli, ne de bazılarını çok sevindirmeli.”

“Yani biz de gidip, 4-5. sınıf takımlarla falan mı oynayalım, 4-5 atalım. Neyse, transfer kesinlikle şart. Baroni, Bilica, Selçuk, Güiza’yla Şampiyonlar Ligi olmaz. Fenerbahçe gibi bir kulübe yakışmıyor bu adamlar.”

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri