http://www.youtube.com/watch?v=0OkkeAPVy9k
okeanos Banned 17 Mar 2011 #2 ---> Eledim Eledim " Süper Parça " sercannnn... gelecek şubatta asker göndericem ben... sen beni ağlatcan mı şimdiden?
---> Eledim Eledim " Süper Parça " sercannnn... gelecek şubatta asker göndericem ben... sen beni ağlatcan mı şimdiden?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 17 Mar 2011 #3 ---> Eledim Eledim " Süper Parça " ağla ağla Ağlamak güzeldiR eğer Biri için Ağlarsan tabi
okeanos Banned 17 Mar 2011 #4 ---> Eledim Eledim " Süper Parça " ßy_ChéqiCi' Alıntı: ağla ağla Ağlamak güzeldiR eğer Biri için Ağlarsan tabi Genişletmek için tıkla ... en değerlimi yollicam askere biriciğimi, kardeşimi... ağlamaz mıyımmm. sanırım oraya tayin istiicem belli olsunda bi..
---> Eledim Eledim " Süper Parça " ßy_ChéqiCi' Alıntı: ağla ağla Ağlamak güzeldiR eğer Biri için Ağlarsan tabi Genişletmek için tıkla ... en değerlimi yollicam askere biriciğimi, kardeşimi... ağlamaz mıyımmm. sanırım oraya tayin istiicem belli olsunda bi..
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 17 Mar 2011 #5 ---> Eledim Eledim " Süper Parça " Yok be GeliR Hayırlısıyla. Askerlik eskisi Kadar zor değil Zaman Geçer hemen
---> Eledim Eledim " Süper Parça " Yok be GeliR Hayırlısıyla. Askerlik eskisi Kadar zor değil Zaman Geçer hemen
okeanos Banned 17 Mar 2011 #6 ---> Eledim Eledim " Süper Parça " ßy_ChéqiCi' Alıntı: Yok be GeliR Hayırlısıyla. Askerlik eskisi Kadar zor değil Zaman Geçer hemen Genişletmek için tıkla ... inşallahh
---> Eledim Eledim " Süper Parça " ßy_ChéqiCi' Alıntı: Yok be GeliR Hayırlısıyla. Askerlik eskisi Kadar zor değil Zaman Geçer hemen Genişletmek için tıkla ... inşallahh