Elazığspor şampiyon

By SerhaT

Kayıtlı Üye
Şampiyon Elazığspor!

Bucaspor'u 2-1 mağlup eden Elazığspor, Lig'in bitmesine 1 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Elazığspor: 2 - Bucaspor: 1

Stat
Atatürk

Hakemler
İlker Meral , Arkın Akgöl , Recep Yıldırım

Elazığspor
Ahmet xxx, Ozan xxx, Sinan, xx, Göksu xxx (Dk. 70 Oktay xx), Murat xx, Köksal xx, Murat Kayalı xxx (Dk. 84 Alper xx), Rıdvan xx, Veysel xxx, Yusuf xxx, Sezai xxx (Dk. 63 Alaattin xx)

Bucaspor
Ömer xx, Efe xx, Zafer xx, Mehmet xx, Emrecan xxx, Berkay xxx, Salih xxx (Dk. 79 Mustafa xx), Fahri xx, Zekeriya xx (Dk. 67 Mert x), Akın xxx (Dk. 86 Erdal xx), Melih xx

Goller
Dk. 26 Göksu, Dk. 49 Sezai (Elazığspor), Dk. 38 Akın (Bucaspor)

Sarı Kartlar
Dk. 44 Göksu, Dk. 62 Sezai (Elazığspor), Dk. 60 Salih, Dk. 83 Efe (Bucaspor)

TFF 1. Lig'de Elazığspor, Bucaspor'u 2-1 yendi. Elazığspor bu sonuçla Spor Toto Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu.

Maçın sona ermesinin ardından sahaya giren taraftarlar, yaklaşık 5 dakika Kasımpaşa-TKİ Linyitspor ve Göztepe-Konyaspor maçlarının sonuçlanmasını bekledi. Kasımpaşa ve Konyaspor'un yenildiği anons edilince, Elazığsporlu taraftarlar ve futbolcular bir üst lige yükselmenin sevincini yaşadı. Sahaya giren taraftarlar futbolcularla kucaklaştı, bazı futbolcuları da omuzlarına aldı.

Maçın ardından Vali Muammer Erol, stat mikrofonundan taraftarlara iki kez ''Şampiyon kim?'' diye sorması üzerine taraftarlar ''Elazığ'' şeklinde cevap verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan şehre yeni stat sözü aldıklarını belirterek, ''Yeni çevre yolunda Kekliktepe Kavşağı'nın bir kilometre ilerisinde 2-3 yıl içerisinde hizmete sunacağız'' dedi.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk de, buraya dualarla geldiklerini, bundan sonra da dualarda yalnız kalmamak istediklerini söyledi. Öztürk, çok ciddi gayretleri olduğunu dile getirerek, futbolculara teşekkür etti.

Son düzenleme:
---> Elazığspor şampiyon

Kutlamalardan yeni eve geliyorum , yorgunluktan ölüyorum :)
Şampiyon olduğumuz o dakikalarda mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım,bu mutluluğu bize yaşattığı için Rabbime ne kadar şükretsem az .

Tebrik eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim.:)

---> Elazığspor şampiyon

Teşekkürler :)

Aynen ses falan kalmadı bende xD

Bu arada dadaşlar da sağolsun bizi yalnız bırakmadılar :)

---> Elazığspor şampiyon

8 year sonra, champion Elağzıspor ! Congratulation ediyorum can-ı gönülden...

---> Elazığspor şampiyon

Bekleriz Trabzon'a güzel şehrinizin takımını xD

[MENTION=54437]ashli[/MENTION]
Teşekkürler :) Yine 2003 senesinde ki gibi gelince taşlamayasınız bizi xD
2003 de Trabzon deplasmanında forumlarda,taraftar sitelerinde gelin gakgoşlar,cansınız vs. dediniz geldik otobüsümüzü taşladınız :Ç :Ç

---> Elazığspor şampiyon

:)

@ashli
Teşekkürler :) Yine 2003 senesinde ki gibi gelince taşlamayasınız bizi xD
2003 de Trabzon deplasmanında forumlarda,taraftar sitelerinde gelin gakgoşlar,cansınız vs. dediniz geldik otobüsümüzü taşladınız :Ç :Ç
Valla bilemedim ben onu hahaha
Ayıp etmiş bizimkiler ama inan herkes aynı değil xD
Bu sefer olmamasını dilerim xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri