Elazığspor’da sıkıyönetim!

Director23

Banned
Yönetim ile teknik heyet karar aldı ve maç saatine kadar dış dünyayla olan bağlantı kesildi…

bozkurt1419.jpg

Tavşanlı Linyitspor yenilgisi sonrası şampiyonluk yolunda tüm kredilerini tüketen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, Pazar günü oynanacak Bucaspor Maçı öncesinde âdeta “sıkıyönetim” ilân edildi ve Bordo-Beyazlı Takım’ın maç saatine kadar dış dünyayla olan bağlantısı kesildi. Elazığspor Yönetim Kurulu ile Teknik Direktör Bülent UYGUN tarafından alınan karar sonucu; Bordo-Beyazlılar, Pazar günü oynanacak olan Bucaspor Maçı’na kadar antrenmanlarını basın ve taraftara olduğu gibi aynı zamanda yöneticilere de kapalı olarak yapacaklar. Dış dünyayla bağlarını koparan Elazığspor’da, Futbol Şube Sorumlusu Nazmi YILDIZ haricindeki hiçbir yönetici de çalışmaları izleyemeyecek…

Teknik Direktör Bülent UYGUN ile yardımcıları nezaretinde, Elazığspor Tesisleri Gökmen YILDIRAN 1 Nolu Antrenman Sahası’nda yapılan çalışmada futbolcuların rejenerasyon adı verilen yenileme antrenmanına tâbi tutulduğu öğrenildi. Lider Elazığspor bugün gerçekleştireceği tek çalışma ile Bucaspor Maçı hazırlıklarını sürdürecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri