"Elazığ maçı onur mücadelesiydi.."

ParadokS

Kayıtlı Üye
Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor'da teknik direktör Levet Eriş, soruları yanıtladı.

-Zülküf’e şansı verdiniz ve iyi kullanması için neler söylersiniz?
“Formayı çok hak etti. 3 iyi kalecim var. Tolga’ya güvenim ve inancım tam. Senedir de Tolga’yı yalnız bırakmayan Zülküf ve Yaşar var. Aralarınd güzel bir rekabet var. Zülküf beklemesini bildi ve hak ederek formayı aldı. Bekleme sırası Tolga ve Yaşar’da. Adanaspor’un kaleci yönünden şanslı olduğunu düşünüyorum.”

-Burak’ı çok istediniz ve alındı, alınmasından memnun musunuz?
“Çok memnunum. Burak’ın kalitesini asla tartışmam. Burak olması gereken üst düzeyde bir oyuncu. Sakatlık onun sıkıntı yaşamasına neden oldu. Akhisar deplasmanında bize iyi mesajlar verdi. Sonra yine sakatlık yaşadı. Ardından Göztepe maçında iyi performans sergiledi. Elazığ maçında bizi mahçup etmedi. Final haftalarında en iyisini yapacaktır çünkü o final adamı.”

-Sürekli kırmızı gören bir takımınız var, bunun adı disiplinsizlik mi?
“Görülen kırmızı kartlar disiplinsizliğe yorumlanabilir ama ben buna asla müsaade etmem. O anki psikolojik değerler, saha içerisindeki şartlar, hakemlerin kararları sonucunda görülen kartlardır bunlar. Benim olduğum yerde disiplinsizliğe taviz vermem. Çünkü böyle bir durumda cezayı keseceğimi herkes bilir."

-9’a 11 oynamak ve kazanmak, ender görülen bir olay değil mi?
“Katılıyorum. Geçenlerde Villareal-Real Madrid maçında yaşandı. Biz bazen çift kalede A takımı eksik oynatıyoruz. 10’a 11 oynuyoruz. Takım eksik kaldığında sahada mücadele eden oyuncularım kırmızı kart gören arkadaşlarının yerine de mücadele ettiler. Bu onları kurtarma ve birleştirme adına önemli bir adımdı. 9 veya 10 kişi kaldığımızda eksikliği hiç hissettirmediler. Unutmayın ki Elazığ maçı onur mücadelesiydi. İlk iki takımın içinde olmamız gerektiğini gösterdik. İşimiz bitmedi. Play-Off’larla 10 final maçı var. Üstüne koyarak finali tamamlayacağız.Biz ilk yarıda darbe aldık ve geride kaldık. Biz aslında ilk ikiyi hak ediyoruz.”

-Elazığspor liderse, Adanaspor nedir?
“Elazığ olarak değerlendirmiyorum. Biz farklı bir rengiz. Bunu Elazığ maçında gösterdik. Biz bu ligin takımı değiliz. İlk devrede çok puan kaybettik. Bu kadroyu ilk yarı kursaydık çok farklı olurdu. Bu birlikteliğin sonu güzel olacak.”

-Şu anda 6 eksik var ve Kasımpaşa maçı için biraz umutluk hakim mi?
“Herkes şu eksik, bu eksik diyor. Tabii ki eksik oyuncular önemli. Ama şunu unutmayın Adanaspor’un 25 oyuncusu var ve hepsine güveniyorum. Kolayı ifade etmek değil, biz olay yapmak istiyoruz.Kolay nedir Adanaspor’un yenileceğini söylemek. Ama biz Kasımpaşa’yı yenerek olay yaratmak istiyoruz. Bu inancımız var”

-Elazığ maçındaki taraftara mesajınız nedir?
“Harikaydılar. Muhteşem bir görüntü vardı. Böylesine birlikteliğe ihtiyaç vardı. Oyuncu ile birlikte yaşadılar.Ben Adanaspor taraftarıyla gurur duydum. Onların bu desteğiyle finale gideceğiz.”​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst