Ekranlarda ne tür “Dizilerin” olmasını istersiniz?..

Ekranlarda ne tür “Dizilerin” olmasını istersiniz?..

• Kullanılan toplam oy
    11
---> Ekranlarda ne tür “Dizilerin” olmasını istersiniz?..

Bence er kanalda bir yabancı dizi olmalı iğrenç türk dizilerinin acısını o mükemmel dizilerde çkartabiliriz. Benim en çok istediğimi dizi Secrte Diary Of A Call Girl dizisi erotik ama erotiklik hep arka planda

Bence er kanalda bir yabancı dizi olmalı iğrenç türk dizilerinin acısını o mükemmel dizilerde çkartabiliriz. Benim en çok istediğimi dizi Secrte Diary Of A Call Girl dizisi erotik ama erotiklik hep arka planda

çok haklısın yabancı diziler olmalı özellikle gossip girl türkçe dublaj kanal d'de isterim xD

Cnbc-e de var o dizi ve ben sadece cnbc-e ye bakıyorum.

Bu türkçe Dublaj merakını anlayamıyorum. Dizileri berbat hale getiriyor orjinal sesi bence daha mükemmel.

İkisine aynı anda bakabilirsin çok zor bir şey değil. İlk zamanlarda zorlanıyorsun ama bir süre sonra alışıyorsun

komedi türü diziler hoşuma gidiyor, içim açılıyor ama televizyon ekranlarında komedi türü filim ve diziler göremiyorum.

Zor değil hemen ağzını yamultma :D :D ben mesela öyle derdim artık demiyorum eskisınıf arkim sağolsun

hem ben ilk bölümleri kaçırdıgım için bakamıyorum zaten xD

hepsini izlerim sonra faturaya 1milyar gelir :D

Valla aşk dizilerini sevmiyorum gerçekle alakası yok.
1 bölüm seviyorlar 1 bölüm küsüyorlar çok saçma :D
Komedi isterim çünkü yabancı bir dizide espri anca o dizinin kaliteli çevirisine bağlı.Yoksa altyazıdan izlemek lazım.
Birde aile,çünkü ailenle bir öpüşmeli sahne gelince direk ya kanalı değiştiriyorlar ya kafalarını çeviriyorlar,bu da bir saçmalık :D
Alternatif olarak yabancı aksiyon dizileri,mesela türkler Polisiye dizilerinde "berbat" derecede.

İyi bir izlenim yaptığımı zannediyorum :)

Türk ve Osmanlı tarihi , İslam tarihi..

güldür güldür ve
alemin kralı dursun

geriye kalan bütün saçma span dizi ve pogramlar kaldırılsın
siyasi programları hep geç saatte veriyorlar erken e alınmalı ve 4-5 saat süren spor programlarının süresinin kısılması lazım.

özellikllede yiyişmekten başka bişey yapılmayan ve liseyi çete kurmak dayı dayı dolanmak gibi gösteren neye hizmet ettiğini anlamadığım fox dizilerinin kaldırılması şart :)

bi iki tane yabancı dizide serpiştirilebilir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri