Ekmek paketinden canlı fare çıktı

'GeCeCi

Kayıtlı Üye
Avustralya'nın Queensland eyaletinde bir kadının marketten yaptığı mutfak alışverişi kabusa dönüştü. Kadının aldığı paketli ekmeğinden içinden yaşayan bir fare çıktı.

Townsville Bulletin gazetesinin haberine göre, pazar günü Coles marketler zincirinin Aitkenvale'de bir şubesinden alışveriş yapan kadın, eve dönüp arabasının bagajından alışveriş torbalarını çıkarırken, paketli ekmeğin içindeki farenin, plastik paketi kemirdiğini gördü.

Her gün yediği ekmeğin içinde canlı bir fare görmenin korkunç olduğunu belirten kadın, içinde delik açılmış ekmeği, aldığı markete geri götürdüğünü söyledi.

Marketin, fare olayının sorumluluğunu üstlenmediğini anlatan kadın, yetkililerin, "Fare ekmeğe markette değil, fırında girmiş olmalı" dediğini belirtti.

Bu arada ilgili makamlar, konuyla ilgili bir şikayet aldıklarını, hem marketi hem de fırını denetleyeceklerini bildirdi.

AA
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst