Ekmek çanağında yumurta

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
kahvaltida-ne-yesem-3.jpg

4 hamburger ekmeği, 4 yumurta, 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı tereyağı, 3 domates, 1 taze soğan, 2 sivri biber, Tuz, Karabiber, Kırmızı pul biber, Maydanoz

Hamburger ekmeklerini üzerinden keserek kapak çıkartın. İçini çıkartarak çukurlaştırın. Taze soğan ve biberleri ince, domatesleri küp şeklinde doğrayın ve zeytinyağı, tereyağı karışımında soteleyin. Tuz, karabiber, pul biber ekleyin. Biraz soğuduktan sonra kaşar peynirini ekleyin ve karışımı ekmeklerin içine paylaştırın. Her bir ekmeğin içine bir yumurta kırın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Taze çekilmiş karabiber ve kıyılmış maydanoz serpiştirip sıcak servis yapın.

---> Ekmek çanağında yumurta

ben bunu farkli yapiyorum. buyuk yuvarlak bir ekmek aliyorum firindan. icini boyle oyuyorum. kapak cikariyorum. en alta tereyagi dilimleri koyuyorum uzerine kasar ve beyaz penir karisimi rendeliyorum uzerine yumurta kirip firina veriyorum, kapaginada tereyagi dilimleri koyup firina veriyorum yaglanmis ekmek oluyor onlarda.
cok lezzetli oluyor ki bu yukarda verdigin tarifte cok lezzetliye benziyor.
tsk paylasim icin, begendim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri