Ekmek Arası Tütün ..

Lessien

Banned
Ekmek Arası Tütün ..

Nefes alıp veriyorum , tek yaptığım bu aslında . Teninin kokusu , burun damarlarıma yapışmış ve , hiç gitmeyecekmiş gibi kokuyor gururum . Orada kaldın , kadın . Artık , hiç müzik dinleyemiyorum . Hepsi reddediyor , kalbimin rotasız atışlarını . Her nefes alışımda , seni içime çekiyorum . Her verişimde ise , gitmene engel oluyorum . Tekrar çekiyorum nefesimi , tekrar , tekrar , tekrar . İnanılmaz bir şey bu , üçüncü Dünya savaşından daha korkunç bir duygu , hiç bir zaman çıkmamış olan üçüncü dünya savaşı kadar . Nefesim . Bazı organlarım , hayat kadını rolünü oynuyorlar şimdi . Birbirleriyle ilişkiye giriyor , organlarım . Tatmin edici bir zevk , beni tatmin ediyor yani . Gidişin . Gözlerim kararıyor , her yer karanlık oluyor ve siyahı seçemiyorum aralarından . Az önce kahve yapmıştım , ekmek arası tütün sararken soğumuş , unutmuşum . Unutkanlık başladı aklımın iplerinde , seni unutmanın bu kadar kolay olacağını bilseydim ; ipleri senin eline vermezdim . Kahve kadar tatlı değilsin artık , içimde . Ter kokundan daha tatmin edici bir duygu bu . Kokunu özledim diyemiyorum , demek isterdim aslında . Diyemiyorum çünkü , ben kokunu unuttum . En çok pazartesi günlerini sevmiyorum , senin unutupta sildiğin günleri seviyorum , ama pazartesi gününü sevmiyorum . Sevmiyorum , sevemiyorum . Geçmek bilmeyen pazartesi günleri .. Bugün salı . Dudakların , bir şişe viskiden daha etkileyici gözlerimde . Ve beni sarhoş ediyordu , ayyaş gibi oluyordum . Sonra içmiyorum , bazen sadece içmeye gidiyorum . Eğer bir gün aklına düşersem , elimi tutmadan kalk oradan , yoksa ben seni düşürürüm .

Neyse , ben ekmek arası tütün sarıp gidiyorum .

Timur K. (Lessien)

---> Ekmek Arası Tütün ..

çok ilginç benzetmelerin geçtiği, farklı bir yazı. Sen hep cinselliği biraz ön plana çıkarıyorsun yazılarında. ergenliğinden dolayı olsa gerek :H

çok ilginç benzetmelerin geçtiği, farklı bir yazı. Sen hep cinselliği biraz ön plana çıkarıyorsun yazılarında. ergenliğinden dolayı olsa gerek :H

Kitap yazıyorum , Seks ve Aşk ile alakalı . 36 sayfa yazdım , eylül ayından bugüne . Bu aralar biraz ara verdim , bu yüzden bu tarz şeyler yazıyorum , şimdilik . Haziran ayına kadar bitecek diye umuyoruz . Yayınevi falan her şey hazır . Bu yüzden , bu tarzda yazıyorum . Seks edebiyatı yapıyorum . Farklı olmak iyidir . Zamanla anlayacaksın , beni hiç okumadığın için ergen demen gayet doğal bir durum . Umarım anlatabilmişimdir . Değerli yorumun için teşekkür ederim .

Farklı olmak iyidir, ama kaş yapim derken göz çıkartmakta olmaz. geçenlerde okuduğum bir kitabı örnek gösterebilirim. Kitabın adı s*kt*r etti. en fazla 10.cu sayfanıa kadar dayanabildim. Tamam kitabın ismi ve içeriği ilginç olabilir ama her 5 kelimeden birisi bu olunca insanda olumsuz etki yaratıyor, sıkıyor. Mesela seninde takip ettiğim kadarıyla çoğu yazın cinsel içerikli ve sürekli bu tarz yazıları okuyup okuyup durmakta, insanı sıkıyor. Anlıyacağın farklı olucam diye terazinin ayarını kaçırmamak gerekir :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri