Ekmeği böyle tüketin

` Nur ~

Bayan Üye
Son kullanma tarihine değil üretim tarihine bakmalısınız.


Diğer önemli aflatoksin kaynağı bayat ekmekler ki bayat ekmek kullanımı ülkemizde, 'tazesinin mideye oturduğu' inanışı nedeniyle çok yaygın. Özellikle paket içindeki dilimlenmiş ekmekleri kullanırken, dilim aralarını çok iyi kontrol etmek, hatta koklamak gerekiyor, en ufak bir küf kokusu alınırsa, görüntüde bir şey olmasa bile o ekmeği tüketmemek gerekiyor. Bu tür hazır paket ekmeklerin son kullanma tarihine değil, üretim tarihine bakmak ve üretim tarihinden sonra en fazla 3 gün buzdolabında saklayıp, daha sonra kullanmamak en doğrusu.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst