ekenci

Ekenci

Kayıtlı Üye
İsmim:çağrı (ama arkiLer çağ derr)

Yer:izmir-urla(hem oturuyorum hem okuyorum

Meslek:Öğrenci

Hobilerim:tv izLemek ve pc kuLanmak var ama itiraf ediim pc baqımlısıyım zor kaLdırıyoLar:D

Fobilerim:karanLık,öLüm,YanLızLık

Sevdiği diziler:avrupa yakası
yol arkadaşım
elveda rumeli
evdeki yabancı
ruhsar:$:D
hayat bilgisi
asi
bkm mutfak

sevdiğim kız tipi:çirkin kız diye bi kavram yoktur.bakımsız kız diye bir kavram vardır.ottan kırmızı gül ortaya çıkar gibi bişi yani:) o yüzden dışa pek aldanmam ama boyu kısa olmaması ve ince olması koşuluyla.çok iyi niyetli olsun beni sevsin ben onu seveyim dinine diline bakmam ama prensip olarak yabancı biriylen ilişki kurmam ama ırkçı diilim okuyun bana hak verirsiniz...

ETKİSİNDE KALDIĞIM YAŞANMIŞ Bİ OLAY:"dedemin bi yakını var sırp ama türk vatandaşı oldu artık.o zamanda savaş varmış tabi.kadın boşnak savaş çıkınca adam vatanıyla aşkı arasıda kalmış tabiki.bu durumda ülkeyi seçmiş ama sevgilisiylen düşman olmak içinine sinmemiş ama vatanını seçmiş

savaş kapıda... kimin kimle savaşçağı belli deil.o yüzden yabancılarla ilişki kurmak istemiyorum ama dip not veriyim kesinlikle ırkçı değilim...
yesil_cubuk.gif

Size en sevdiğim fıkrayı yazcaaımm

Donald Ramsfeld ölmüş ve cennete gitmiş .. Aziz Pederin karşısında cennetin kapısında dururken arkasında saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş, ve sormuş :
- Bu saatler ne böyle?
Aziz Peder cevap vermiş :
- Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır.. Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder..
Ramsfeld :
- OO, peki bu kimin saati?
- Bu Azize Teresa'nın saati.. İbre hiçbir zaman oynamadı, yani hiç yalan söylememiş..
- İnanılmaz, demiş Ramsfeld. Peki bu kimin saati? Aziz Peder cevap vermiş :
- Bu Abraham Lincoln'ün saati. İbre iki kez hareket etti, yani Abe tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi..
En sonunda Ramsfeld dayanamamış ve sormuş :
- Peki Bush'un saati nerede?
- Bush'un saati İsa'nın ofisinde, İsa onu vantilatör olarak kullanıyor..
.

yesil_cubuk.gif

ben asLında siyasette karışık sayılırım:S

şimdi akp dindar ama laik diil
ama kendi silahını tNKINI GEİSİNİ kendi yapıyo bu konuda desteklerim
ama dier konularda uymaz bize

bana en uygun söz siyasette:

chp olmadan atamı,akp olmadan isLamı,mhp olmadan ülkemi sevebiliyorum

yesil_cubuk.gif

FAZLA SÜS SEVMEM

BİRAZ KENSİMDEN BAHSEDEYİM
BEN ÇAĞRI EKENCİ.NİCKİMİ SOYİSMİMLE ALDIM DENEMEDİM AMA MUTLAKA CAĞRI VARDIR DEDİM VE NİCK BULMA SENDROMUNA GİRMEYİM DEDİM:D BEN SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜYÜMDÜR.LİSE 3 TE OKUYORUM VE OKUDUĞUM OKULDAN MEMNUNUM BUNDAN ÖNCE DE OKUDUĞUM OKULDA KSK DE İDİ... ŞUAN EN ÇOK İNGİLİZCE HOCAMI SEVİYORUM.AMA ESKİDEN EN ÇOK FENCİMİZİ FİLİZ KARAMAN HOCAMI SEVİYORDUM .ŞU AN AKLIMA GLMİYOR...:DEN SEVDİĞİM DİZİ AVRUPA YAKASI PROGRAM BKM MUTFAKTIR EN SEVDİĞİM BÖLÜMÜ BURHANIN BALKON SEFASI VE BKM DE MURAT EKEN ÇAĞRI MERKEZİ BÖLÜMÜDÜR.

yesil_cubuk.gif

OTOBİYOGRAFİ

1992 YILINDA BALIKESİRDE AYVALIKTA DOĞDUM BABAMIN ADI SONER ANAMIN ADI İNCİDİR.ASLINDA AİLEM ÇOK İLGİNÇTİR ÇÜNKÜ ANNEMİN KIZLIK SOYADI İLE BABAMIN SOYADIYLA AYNI:DNEYSE BEN KÜÇÜKKEN EN ÇOK ARABA SEVERDİM VE DEDEMİ ...BENİ EN ÇOK 1999 DA DEDEMİ KAYBETMEMDİ.EN YAKIN ARKADAŞIM SEZGİN VE ANIL.BU SİTEDE DEĞİLLER AMA GELCEKLER İKNA YETENEĞİM FAZXLASIR.:D

yesil_cubuk.gif

BEN :

RAP TAN
SÜT TEN
ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN
BN İŞ YAPARKEN BİRİNİN BANA YARDIM ETÇEM DERKEN HERŞEYİ B*K ETMESİNDEN
ERKEN KALKMAKTAN

NEFRET EDERİM

yesil_cubuk.gif

BEN:

ROCK A
ÇAY KAHVE VE KOLAYA
GEÇ YATIP GEÇ KALKMAYA
PC KULLANMAYA

BAYILIRIM.

yesil_cubuk.gif

eN SEVDİĞİM ŞARKICIlar

Hayko Cepkin,Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist ve müzisyen.
Liseyi bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersi almaya başladı. Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı.İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı.Hayko Cepkin, Öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaşmıştır. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerine düzenleyici olarak katkıda bulundu. Son olarak da Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği Kimdi Giden adlı bir Yeni TürküOgün Sanlısoy ile Korkma adlı şarkıyı seslendirdi. Ayrıca Sanlısoy'un albümünde yer alan Kaybettik Severken parçasında klavye performansı yer aldı.[1] bestesini düzenledi ve
Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı ve Haziran 2005'te Sakin Olmam Lazım adlı albümü piyasaya sürüldü.[2] 2007Tanışma Bitti adındaki ikinci çalışmasını oluşturdu.Teoman'ın Gökdelenler şarkısını, 3 Hürel Grubunun Saygı Albümünde Ağlarsa Anam Ağlar Adı Parçayı, Rapor 2 Grubunu Körebe Şarkısına ve Son Olarak Cem Adrian'nın Emir Albümünde Kelebek Adlı Parçaya Kendi Tarzında Eşlik Etmiştir. yılında da projelerini devam ettirdi .

Amy Lynn Lee, (d. 13 Aralık 1981 — Riverside, Kaliforniya) ABD'li solist ve besteci. Grammy ödüllü alternatif metal grubu Evanescence'in kurucusu ve solisti. Şarkıcılığının ve şarkı yazarlığının yanı sıra; klasik müzik eğitimli bir piyanisttir. Etkilendiği müzisyenler arasında Mozart, Björk, Tori Amos, Danny Elfman,gibi sanatçılar vardır.
Lee, John Lee ve Sara Cargill çiftinin kızıdır. John Lee disk jokeyi, anne Cargill ise televizyoncudur. Bir erkek kardeşi ve iki kız kardeşi vardır. Aslında üçüncü bir kız kardeşi daha vardır fakat o,sara hastasıdır ve henüz üç yaşındayken (1987 yılında),annesi onu banyo yaptırırken birkaç dakikalığına yalnız bıraktığı sırada kriz geçirip nefessiz kalarak hayatını kaybeder. Amy Lee onun cansız bedenini görmüş ve hayatında unutamayacağı bir yara olarak aklına kazımıştır. Fallen albümündeki Hello adlı şarkıda annesine söylediği şu cümle; "Has no one told you she's not breathing?-kimse sana söylemedi mi, o nefes almıyor" ve The Open Door albümündeki Like You adlı şarkılar, Amy Lee'nin bu ölen kız kardeşi için yazılmıştır. Lee'nin yazdığı bu şarkılarda direk olarak bu kız kardeşe atıflarda bulunulmuştur . Lee,toplam dokuz yıl piyano dersi almıştır. Ailesi ile beraber sık sık taşınmış, Florida ve Illinois'den sonra son olarak Arkansas'a yerleşmiştir. Nitekim Evanescence da burada kurulmuştur. Eğitimi ile ilgili olarak da Pulaski Academy'den mezun olduğu sonra da Middle Tennessee State University'e gittiği bilinmektedir.
AOL Müzik'de yer alan bir röportajında ilk yazdığı şarkılarının Eternity of the Remorse ve A Single Tear gibi iki şarkı olduğunu hatırladığını söylemiştir. İlkini on bir yaşındayken yazdığını hatta o zamanlar klasik müzik bestecisi olmak istediğini söylerken adı geçen ikinci şarkıyı da sekizinci sınıfa giderken yazdığını da eklemiştir.

yesil_cubuk.gif

En sevdiğim aktör ve aktristler:
Engin Günaydın (d. 29 Ocak 1972, Tokat), Türk komedyen,sinema ve tiyatro oyuncusu. İlkokulu Turhal'da, ortaokulu Erbaa'da, liseyi ise İzmit'te bitirmiştir.
İlk önce Otogargara adlı tiyatro oyununda küçük bir rol almış olup, daha sonra televizyonda yayınlanan Bir Demet Tiyatro adlı dizide "Zabıta İrfan" rolü ile adından sözettirmiştir. Sonrasında Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'ın baş rolünü oynadığı Aşkım Aşkım adlı TV dizisinde Tarık Usta rolünde oynamıştır. Okan Bayülgen tarafından sunulan TV programı Zaga'da da bir süre kısa skeçlere çıkan Engin Günaydın, 2004 yılı Kasım ayından itibaren rol almaya başladığı Avrupa Yakası adlı televizyon dizisinde "Burhan Altıntop" karakterini canlandırmış ve popüler kültürde önemli bir referans haline gelmiştir. Sanatçı ayrıca O Hikayedeki Mal Benim adında bir stand-upRatatouille'da İranlı aşçı Mustafa'yı, Pınar Beyaz peynir reklamında ise "Kemik" karakterini seslendirdi.
Yelda Kaymakçı (d. 1972, Viyana), Türk tiyatro ve sinema sanatçısı.
1972'de Avusturya'da doğdu. Almanya'da ilk öğretimini gördü. Almanya'dan Mısır'a gitti. Mısır'da üç yıl dalgıç hocalığı yaptı. Daha sonra ABD'ye gitti ve bir yıl araştırma yaptıktan sonra Fransa'ya yerleşti. Paris'in en ünlü tiyatro okullarında 6 yıl eğitim gördü.[1] Çeşitli tiyatrolarda dört yıl boyunca zaman zaman oynadı. Almanya, Türkiye, İsveç ortak yapımı olan, Yılmaz Arslan'ın Yara adlı sinema filminde başrol oynadı. Yara filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal ödülünü aldı. Hala eğitimi devam etmektedir. Akıcı olarak Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca konuşabilmektedir. Ayrıca orta derecede Mısır Arapçası, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir.[2]
Özlem Düvencioğlu ile ile birlikte Başıbozuk adlı bir yapım şirketi kurdu. Başıbozuk ismini Tenten dergisi okurken gördü ve daha sonra "savaşta cephenin en önünde yer alan toplama, maaşsız Osmanlı ordusu" anlamına geldiğini öğrendi. Bu kelimeyi kendisi ile ilişkilendirip, şirkete bu adı verdi. [1]

Julia Roberts (asıl adı Julia Fiona Roberts) (d. 28 Ekim 1967, Georgia, ABD),Oscar'lı ABD'li aktris. Betty Lou Bredemus ve Walter Grady Roberts'ın en küçük çocuğudur. 140 milyon dolarlık serveti ile Hollywood'un en zengin aktristidir. Aynı zamanda yıllık 62 milyon dolarlık kazancıyla da yılda en çok kazanan aktristir.
İlk oyunculuk deneyimi kardeşi Eric ile beraber oynadığı Blood Red filmidir. Daha sonra bağımsız bir yapım olan Mystic Pizza ve 1989 ona ilk oscar adaylığını getiren Steel Magnolias filmleri gelir. Fakat asıl çıkışını ertesi sene çekilen Pretty Woman filmiyle yapar. Bu filmde Richard Gere'in canlandırdığı Edward Lewis karakterinin aşık olduğu 'Vivian Ward' adlı fahişeyi canlandırır. Roberts'ın değimiyle bu rol ile herkesin komşu kızı olmuştur ve bu rol sadece ona popülerlik değil aynı zamanda en iyi kadın oyuncu dalında 2. Oscar adaylığını da getirir.
Daha sonra Flatliners,Sleeping with the Enemy gibi filmler ile Steven Spielberg'ün kancasında rol alır. Robert Altman'nın Player'ın da ufak bir rol üstlenir.Bu dönemden sonra Roberts Bir sesizliğe bürünür. Fakat 1996Micheal Collins'in filminde Liam Neeson, Pelican Brief'in filminde ise Denzel Washington ile başrolü paylaşır. Aynı zamanda bir Woody Allen yılındaki müzikali olan Everyone Says I Love You ile eleştirmenlerinde beğenisini toplar.
1997 yılına gelindiğinde ise Cameron Diaz, Rupert Evertt gibi yıldızların kendisine eşlik ettiği My Best Friends Wedding filmini çeker.Film çok büyük bir gişe başarısı sağlar ve Roberts'ı Pretty Woman günlerine geri döndürür ardından gelen Mel Gibson ile Conspiracy Theory,Hugh Grant ile Notting Hill ve onu Richard Gere ile tekrar bir araya getiren Runaway Bride filmleri Roberts'ın gişe başarısını devam ettirip aynı zamanda kariyerini sağlamlaştırmasını sağlar.
2000 yılına gelindiğinde ise Steven Soderbergh'ün yönetmenliğini üstlendiği Erin Brockovich filminde rol alır. Bu film ile eleştirmenlerin çok beğenisi kazanan Roberts 3.kez oscara aday gösterilir ve sonunda heykelciğe ulaşır.
Erin Brockovich sonrası Roberts America's Sweetharts ve Mexican filmlerini çekerek romantik komedi ağırlıklı filmler yapmaya devam eder. Fakat Full Frontal, Ocean's Eleven ve Ocean's Twelve filmleriyle Soderbergh ile ortaklığını sürdürür. Son dönemde ise Mona Lisa Smile ve Closer filmlerinde rol alarak drama ağırlıklı filmlere yönelir.
Gülse Birsel, (d. 11 Mart 1971, İstanbul); Türk gazeteci, yazar, oyuncudur.
Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde ekonomiAktüel dergisine muhabir olarak girdi. 1994'te Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu ve ABD''ye gitti. New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı. okumaya başladı. Üniversitenin ikinci yılında
1996'da Türkiye'ye dönen Gülse Birsel, üç ay boyunca ATV'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir yıl bu görevi sürdürdükten sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğine geçti. Bu arada Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı. 2001 ve 2002 yıllarında Harper's Bazaar, FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin yayın danışmanlığını yürüttü.
ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası adlı dizinin yazarı ve oyuncusudur. Bu dizide kendi oyunculuğunu göstermektedir. İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası bir çok hedef kitleye yayılmıştır. Pazar günleri Sabah gazetesindeG.A.G. adlı TV programının metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapmıştır. Mart 2003'te gazete yazıları ve bazı G.A.G. metinlerinden oluşan Gayet Ciddiyim adlı kitabı yayımlandı. 2004'te Hâlâ Ciddiyim, 2005 yılında ise "Yolculuk Nereye Hemşerim?" adlı kitapları yayımlandı. Yazdığı üç kitap da Çok Satanlar arasında yer almıştır. Ayrıca "Hırsız Var" adlı sinema filminde oynamıştır. Gazeteci-televizyoncu Murat Birsel ile evlidir. Suşi yemeyi çok sevmektedir.

yesil_cubuk.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri