Egonuzdaki Gizlilik

leylmira

Bayan Üye
Kendinizi ne zaman mutsuz hissedecek olursanız hemen gözlerinizi kapayın bu mutsuzluğun nereden gelmekte olduğunu bulmaya çalışın ve her seferinde göreceksiniz ki, sahte merkeziniz başka biriyle çatışmakta. Siz bir şey umdunuz ve gerçekleşmedi.Siz bir şey beklediniz ve tam tersi oldu - egonuz sarsıldı, mutsuzsunuz. Yalnızca bakın; ne ...zaman mutsuz olursanız, neden olduğunu bulmaya çalışın. Sebepler sizin dışınızda değil. Temel neden içinizdedir - ama siz her zaman dışarı bakarsınız, her zaman sorarsınız: Beni kim mutsuz ediyor? Benim kızgınlığımın sebebi kim? Beni kim hayata küstürüyor? Ve dışarı bakarsanız göremezsiniz. Sadece gözlerinizi kapayın ve her seferinde içe bakın. Tüm mutsuzluğunuzun, kızgınlığınızın, can sıkıntınızın kaynağı sizde, egonuzda gizli. Ve kaynağı bulursanız, onun ötesine geçmeniz kolaylaşacaktır.

Kaynak
OSHO

---> Egonuzdaki Gizlilik

Lanet olasıca egomun sarsıldığı falan yok, yolların kesiştiği tek nokta hâlâ körelmemiş olan bir Kalp.

---> Egonuzdaki Gizlilik

Şöyle bişey ekliyim egoma teslim olmayı seviyorum :D o nerde o oluyor cunku kontrol etmek imkansız nefes tutma olayları mı dersin yoga mı dersin hiç bişey önüne geçemedi benimkinin :D

---> Egonuzdaki Gizlilik

Egoistligi sevmem egoist degilim olmamaya gayret ediyorum. Ama bu egositlige giriyormu bilmiyorum. Yaotigim seylerin begenilmesi ve uzerinde pozitif yorumlar yapilmasi beni cok mutlu ediyor. Sanki gogusum.kabariyor yani cok hosnut oluyorum. Benim kwndime yada cizdiklerime yada yaotigim yorumlarin begenilmesi guzel soz edilmesi buyuk haz veriyor bana. Egom mu tatmin olmus oluyor acaba?
Bir tek bu yonden var galiba egom. Egoist sevmiyorum.

---> Egonuzdaki Gizlilik

Yaotigim seylerin begenilmesi ve uzerinde pozitif yorumlar yapilmasi beni cok mutlu ediyor.

dediğin an iş bitmiştir bence =) ama her insanda vardır ego .tanıdıgım binlerce müşterimden 1 tane bile egosu olmayan görmedim her zaman ki kandırmacıdır ayakkabı satıcısının sizin önünzde eğilip ayaklarınızı baglaması kimi kendini büyük görmesini o ayakkabıyı almasını saglamadı ki ? =) insanoglu = ego

---> Egonuzdaki Gizlilik

Yaotigim seylerin begenilmesi ve uzerinde pozitif yorumlar yapilmasi beni cok mutlu ediyor.

dediğin an iş bitmiştir bence =) ama her insanda vardır ego .tanıdıgım binlerce müşterimden 1 tane bile egosu olmayan görmedim her zaman ki kandırmacıdır ayakkabı satıcısının sizin önünzde eğilip ayaklarınızı baglaması kimi kendini büyük görmesini o ayakkabıyı almasını saglamadı ki ? =) insanoglu = ego
Farkindayim ve omdan korkuyorum ya iste...

Egolu olmak istemiyorum ama sevinmiyorum mutlu olmuyorum desem kendimi bile kandiramam.

O ayakkabi olayina sinir oluyorum ya... benim ayakkabimi sen niye giydireceksinki ben giyerim. Asla oyle seye musade etmedim.
Bir ayakkabi olayi yasadim tr de :) 3-4 gun ust uste carsiya gitmek zorunda kaldim. Adama kizdim sonunda. Her cizmeyi giyecek oldugumda senimi cagiracagim ben diye :)

---> Egonuzdaki Gizlilik

Farkindayim ve omdan korkuyorum ya iste...

Egolu olmak istemiyorum ama sevinmiyorum mutlu olmuyorum desem kendimi bile kandiramam.

O ayakkabi olayina sinir oluyorum ya... benim ayakkabimi sen niye giydireceksinki ben giyerim. Asla oyle seye musade etmedim.
Bir ayakkabi olayi yasadim tr de :) 3-4 gun ust uste carsiya gitmek zorunda kaldim. Adama kizdim sonunda. Her cizmeyi giyecek oldugumda senimi cagiracagim ben diye :)

bende ayakkabıcılık yaptım satmanın %50 si bu hareketten geçer =) özellikle bayanlarda bi utanma bi sıkılma oluyo mecbur kalıp alıyor hehe özel bi ünide seminerde anlatıldı bu ya bilimsel gerçek gibi bişey :D

---> Egonuzdaki Gizlilik

Egomu hmm.. arkadaslarim cok ukala bir karakter oldugumu soyler ki oyleyimdir. Egomda icimde hp var olacagina gore onu bastirmak onunl catismak yerine onunla barisik yasarim daha iyi :)

---> Egonuzdaki Gizlilik

bende ayakkabıcılık yaptım satmanın %50 si bu hareketten geçer =) özellikle bayanlarda bi utanma bi sıkılma oluyo mecbur kalıp alıyor hehe özel bi ünide seminerde anlatıldı bu ya bilimsel gerçek gibi bişey :D

Ben cizme alirken heryeri gezmek zorunda kaliyorum. Olmuyorlar. Genis cizme almak zorundayim. Tr de malum. Sen begen biz hallederiz. Begendim. Dedi iste yarim saat sonra gel al. 2cm acicaz. Geldim. Olmadi 2 gun filan git gel... adam kendi agziyla dedi ama. Iaitiyorum genisiyor sonra soguyor dur isitayim eee oyle olurmu tabi olmaz sanki kimi kandiriyor. Neyse tabi ben fermuarini cekemiyorum. Olmuyor adam sinir etti beni.. ben cekim diyor bisede diyemedim cekti... sonra actim ben cekeyim dedim olmadi. Budaha yapacakti.. dedim ne yani alip gittigimde her bunu diydigumde fermuari cekmek icin senimi cagiracagim. istemiyorum bunu. Neymis geri alamazmis bilmem neymis baska ayakkabi secmistim artik.

Tr de sinir oluyorum. Satana kadar dil dokuyorla geri vermek istediginde geri almiyorlar. Kiyafettede ayni.
Hollandada ne guzel 7 gun icinde geri goturuyorsun. Hic bir sıkıntı yok.

Ayakkabicikir bi ilginca ya. Erzurumdada ablama ayakkabi bakıyoruz. Butun erzurumu dolastik ablamin ayaklarini rahat ettirecek bulamadik sonunda bir yerden n begendi. Dedim oh be! Heryeri gezdikten sonra sonunda bitane alabildin. Adam diyorki. Herheri gezmeden buraya gelseydiniz. Bende dedimki. Ne yapalim? Telefon acip cagirmadinki bizde aradiginiz ayakkabi var diye :) adam nasil guluyor :)

---> Egonuzdaki Gizlilik

Ben cizme alirken heryeri gezmek zorunda kaliyorum. Olmuyorlar. Genis cizme almak zorundayim. Tr de malum. Sen begen biz hallederiz. Begendim. Dedi iste yarim saat sonra gel al. 2cm acicaz. Geldim. Olmadi 2 gun filan git gel... adam kendi agziyla dedi ama. Iaitiyorum genisiyor sonra soguyor dur isitayim eee oyle olurmu tabi olmaz sanki kimi kandiriyor. Neyse tabi ben fermuarini cekemiyorum. Olmuyor adam sinir etti beni.. ben cekim diyor bisede diyemedim cekti... sonra actim ben cekeyim dedim olmadi. Budaha yapacakti.. dedim ne yani alip gittigimde her bunu diydigumde fermuari cekmek icin senimi cagiracagim. istemiyorum bunu. Neymis geri alamazmis bilmem neymis baska ayakkabi secmistim artik.

Tr de sinir oluyorum. Satana kadar dil dokuyorla geri vermek istediginde geri almiyorlar. Kiyafettede ayni.
Hollandada ne guzel 7 gun icinde geri goturuyorsun. Hic bir sıkıntı yok.

Ayakkabicikir bi ilginca ya. Erzurumdada ablama ayakkabi bakıyoruz. Butun erzurumu dolastik ablamin ayaklarini rahat ettirecek bulamadik sonunda bir yerden n begendi. Dedim oh be! Heryeri gezdikten sonra sonunda bitane alabildin. Adam diyorki. Herheri gezmeden buraya gelseydiniz. Bende dedimki. Ne yapalim? Telefon acip cagirmadinki bizde aradiginiz ayakkabi var diye :) adam nasil guluyor :)

superstep tavsiye edilir multiband store olarak çoklu marka var ve iade almazlarsa 1-2 bagırın cagırın almak zorundalar =) tr de tüketici mahkemesi var iade almama diye bişey yok sonuçta siz istemediniz açmasını o kendi yapmış

---> Egonuzdaki Gizlilik

superstep tavsiye edilir multiband store olarak çoklu marka var ve iade almazlarsa 1-2 bagırın cagırın almak zorundalar =) tr de tüketici mahkemesi var iade almama diye bişey yok sonuçta siz istemediniz açmasını o kendi yapmış

Zaten bidaha alisverisw gittigimde. Begenmezsem geri getirebikirmiyim diye sorucam. Tuketici haklarinin telefon numarasini telefonuma kayit edicem.

Yegenlerime mont aldim eve gittim annemler begenmedi git geri ver baska al dedi. 1 gun once aldigimi kadinla adam geri almiyor. Kalkmis bana kul hakkina girme okadar zarar yapiyoz diyor dil dokuyoruz diyor. Sanki adamdan parasiz aldik. Sanki ben dedim okadar dil dok diye. Almadi geri. Onu birak. Birtanesini almamla vermem bi oldu kadin beni dovecek neredeyse. Satarkan ve geri vermek istedigin hallerini gorsen bianda canavarlasiriyorlar. Artik hiv bir yuzu gulen esnafa inanmiyor ve yuz vermiyorum. Onceden kiramiyordum aliyordum. Simdi yuz yok :)

---> Egonuzdaki Gizlilik

Zaten bidaha alisverisw gittigimde. Begenmezsem geri getirebikirmiyim diye sorucam. Tuketici haklarinin telefon numarasini telefonuma kayit edicem.

Yegenlerime mont aldim eve gittim annemler begenmedi git geri ver baska al dedi. 1 gun once aldigimi kadinla adam geri almiyor. Kalkmis bana kul hakkina girme okadar zarar yapiyoz diyor dil dokuyoruz diyor. Sanki adamdan parasiz aldik. Sanki ben dedim okadar dil dok diye. Almadi geri. Onu birak. Birtanesini almamla vermem bi oldu kadin beni dovecek neredeyse. Satarkan ve geri vermek istedigin hallerini gorsen bianda canavarlasiriyorlar. Artik hiv bir yuzu gulen esnafa inanmiyor ve yuz vermiyorum. Onceden kiramiyordum aliyordum. Simdi yuz yok :)

müşteri her zaman haklıdır kesinlikle alıp gitmeyin hakkınızı arayın =)

---> Egonuzdaki Gizlilik

müşteri her zaman haklıdır kesinlikle alıp gitmeyin hakkınızı arayın =)

Denicem :) cok cazgir biri degilim ama bakalim :)
Neyse konuyu dagittik baya...

Sanirim herkesde ego var ama derecelrri var bununda. Egosuz olmayi isterim. Ovguler duymak herkesin gonlunu hos ediyor tabi... bunada nefs diyorlar.

Egoluk riyayida dogurur. Artik insanlar icinden geldiği icin degil. Sadece begenilmek icin bazi seyleri yaomaya basladiginda riyaya dusmus oluyor. ALLAH korusun.

ALLAH nefsimizle bir saniye bile bas basa birakmasin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri