Eğitime destek 'Çaba'sı

JυLίετ

Bayan Üye
Çağdaş ve Bağımsız Yardım Derneği (ÇaBa) ile Türk Eğitim Derneği (TED); önceki gün Four Seasons Otel'de kermes düzenledi. İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi Neval Güler ile Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın'ın 'onur konuğu' olduğu kermeste; Filiz Akın da 'sosyal sorumluluk gönüllüsü' olarak para topladı.

AKIN'IN TANSİYONU
Kermeste, "16 tansiyonla dolaşıyorum ama çocuklar için bir şeyler yapmanın aaafini çıkarıyorum" diyen Filiz Akın, sağlığıyla ilgili şunları söyledi: "Arada sırada migren krizine giriyorum. Aldığım ilaçlar da tansiyonumu yükseltiyor. Şu anda kulaklarım suyun içinde sanki ve duymakta zorlanıyorum." Açılış kurdelesini Neval Güler ile Nurten Çapkın'ın ÇaBa üyeleriyle birlikte kestiği kermese; Arzu Balkan, Nevbahar Koç, Çiğdem Simavi, Şebnem Çapa, Begüm Şen, Monik İpekel, Serra Tokar ve Pınar aaacan gibi ünlü isimler katıldı. Organizasyondan elde edilecek gelir, ÇaBa yuvalarında eğitim gören ve TED aracılığıyla okuyan başarılı öğrencilere aktarılacak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri