Eğitim Sistemi?

hübenya

Banned
arkadaşlar eğitim sistemi hakkındaki yorumlarınızı alalım?
kitapların bilgi verici özelliğinin olmaması
liseye sınavla geçme
üniversiteye öss ile geçme
okullarda resim ve müzik odasının bile bulunmaması
ve anayasada parasızdır yazmasına ramen kayıt parası, spor parası cart curt olması...

---> Eğitim Sistemi?

eğitim sisteminde çok tartışacak bir şey yok bence her şey ortada 6. senemde ünide başarılar :)

---> Eğitim Sistemi?

arkadaşlar eğitim sistemi hakkındaki yorumlarınızı alalım?
kitapların bilgi verici özelliğinin olmaması
liseye sınavla geçme
üniversiteye öss ile geçme
okullarda resim ve müzik odasının bile bulunmaması
ve anayasada parasızdır yazmasına ramen kayıt parası, spor parası cart curt olması...

parasızdır derler her türlü parayı isterler doğru..
bizim gibi ülkelerde bu sınavla geçme sistemi daha çok sürer.
kitaplar sadece ezbere dayalıdır..

resim ve müzik odası bulunmamasını anlayamadım ama her türlü oda var masa tenisi, bilardo falan filan için bile oda var (:)

---> Eğitim Sistemi?

Eğitim sistemi berbat o muhakkak da...

Şu tarih kitaplarında ki evrim teorisi çıkarılmadıkça bu hınç bu içimde olacak..!

---> Eğitim Sistemi?

kazanmak bi dert

okumak bi dert

kpss bi dert

hayat bi dert

kısaca yaşamak bi dert.

bu ülkede hangi sistem doğru bunu biriniz açıklayın önce ?

---> Eğitim Sistemi?

aslında eğitim sistemi de yer değişiklikler de göstermiyor değil hani : ) sağdan soldan bir çok üni.den gelen yatay geçiş öğrencileri oluyor adamların gano ları 3.50 :s oha diyorum bu ne fln yarım dönem bizde okuyorlar burada aldıkları en iyi not cc xD sonra geri gidenler mi ararsın okulu bırakanlar mı ararsınxD bende sinir olup brakmıştım 3 sene ara verdim askerlik fln çıktı aradan şimdi son senem köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum ne yapalım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri