Eğitim Sistemi?

---> Eğitim Sistemi?

yanlış :)

meslek liseleri knoularında bi düzenleye ihtiyaç olmalı die düşünüyorum :)

ve sınıfı geçmek çok koaly :) bunun hakkındada düzenleme olmalı :) + kıyafet kuralları bazı il ve okullarda hiç göz arda deilmiyo :) bu knoudada önlem alınmalı :) öğrenciyi maratona hazırlar gibi sınava hazırlamayıda doğru bulmuyorum :) devlet kendi kasasına para atacağına biraz egitime yatırım yapsın buyuk olan ve hala 1 üniversite oaln bi kaç il!e 1er üniversite daha açılsın kontenjan artsın ve tabiki not sistemi ve davranış notu ile üniversite alımları başlasın :) ama liselerdede sıkı ve adaletli bi yönetim olsunki kimsenin hakkı geçmesin :)

tabi bunlar hayalde kalır o ayrı :)

---> Eğitim Sistemi?

KitapLara Para Ödenmemesi Gayet Güzel . Devletin Bu Huyunu Seviyorum. Bazı Düzenlemeler yapıLmaLı Öğretimde . Öğretmenlerin Çoğu Adam gibi Eğitim verse Sorun oLmaz zaten :M Herşeyi Devlete YükLemek Hata oLur Öğretmen Önce herşeyi vermeLi ki Sonrasında iş devlete kaLmaLı . Doğru KoLtuğa Doğru KişiLeri Oturtmak Önemli : ) Ama İktidardan Memnunum :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri