Efsunkar

yesil83

Bayan Üye
Senin İçin En İyi Arkadaşın Olma Nedeni Nedir?

Cunki, yuregi herkesi sevecek kadar genis. Ablaligi ile mukemmel bir insan olmasi.

ForumdaArkadaşının Sevilen Yonleri nelerdir?

Sevilmeyen yonu yokki, yorumlarina kattigi edebiyatsi dusunceleri, herkesle ayri ayri ilgilenmesi, yuregindeki sefkati....

Forumda Arkadaşının Ve Senin Unutmadıgın Veya Komik Bir Ortak Anınız Varmı ?

Yok ama zamanla olur.

ForumdaArkadaşınınSevilmeyen Yönleri neler ? " İsterseniz Anlatırsınız Veya Boş Bırakabilirsiniz Bu Bos Birakabilirsiniz.

Yok, coooook seviyorum :106:

---> Efsunkar

Cunki, yuregi herkesi sevecek kadar genis. Ablaligi ile mukemmel bir insan olmasi.

ForumdaArkadaşının Sevilen Yonleri nelerdir?

Sevilmeyen yonu yokki, yorumlarina kattigi edebiyatsi dusunceleri, herkesle ayri ayri ilgilenmesi, yuregindeki sefkati....

Yok ama zamanla olur.

ForumdaArkadaşınınSevilmeyen Yönleri neler ? " İsterseniz Anlatırsınız Veya Boş Bırakabilirsiniz Bu Bos Birakabilirsiniz.

Yok, coooook seviyorum :106:

Canım kardeşim..
Yüreği sevgi dolu Yeşil'im..
Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler..

Öz ve içten birisin..İyi niyetli ve vefakarsın..Allah razı olsun yüreğinden kardeşim..İyi ki tanımışım seni

Bunlar sana
images

---> Efsunkar

hades amca olsa,
emin olki,
sevgimle hep derdi,
bu da şu demek oluyor ki üstasta,

,,,

seveni sevriz,
sevgiliden oturuy :D

---> Efsunkar

ablacigim canim ablacigim. inan seni cok seviyorum. senin yureginin genisligi ablaligin bir baska. Bunu hissetmesem seni sevdigimi ifade bile etmezdim. Saygi yine duyardim ama sevdigimi soylemezdim...
hislerimde pek yanilmam...

ben bundan once baska forumlarada uyeydim hatta bir cok gorevde yer aldim. velhasil kelam...
ilk uye oldugum sitede, bir 2 sene gectikten sonra bir bayan uye oldu siteye kisa sure icinde herkes ona abla, ana yok baba, vs. vs. hitap etmeye basladilar. ALLAH icin kadinin bana hic bir zarari yoktu, ki bende abla diyordum ama icim kabul etmiyordu ama sonucta hic bir kotulugunu gormedigim icin saygi duyuyordum ve yorumlasiyorduk. Ama herkes kimisi abla , kimisi anne bile diyorlardi... benim boyle hitap etmek icin icimden gelmiyordu beni iten , icimin almadigi birsey vardi, o siteden tanidigim bir cok insan vardi ve hala gorustugum 2 tane ablacigim var ( 6 sene oldu hala gorusuyorum)
bu ablalarimdain biri ile gorusurken, o icimin almadigi kisiye haksizlik ettigimi soyluyordum surekli. yani, kadin cok iyi, herkese yardim ediyor, neden birturlu yaklasamiyorum, bu benim art niyetimden olsa gerek diye hep kendime kiziyordum. hatta bu tanistigm cok sevdigim ablalarimdan birisi istanbulda oturyor bu sevemedgim kisi ise izmirde, bana surekli izmire izine geldiginde haber ver goruselim diyordu telefon numaralarini , adresini verdi, ama izmire gidince aramak hic icimden gelmedi, icimdeki ses ondan uzak dur diyordu. aramadimda. izmire gittigimde, istanbuldaki ablami aradim bize davet ettim, sagolsunlar cesmeye tatile gittiklerinde benide kirmayip bize geldiler esi ve cocuklari ile birlikte... bir yandanda kendime kizyiorum taa istanbuldaki ablami cagiryorsun , digeri telefonunu herseyini ve cok israr etmesine ragmen aramadim diye bu nekadar art niyetlici birsey diye...

velhasil kelam, gel git zaman, sikayetler basladi, megersem kadin forumdaki hemen hemen herkesin arasini katmis karistirmis.
bir ablam vardi karadenizli. birisini seviyordu, goya oglanda onu seviyordu (sozdeymis megersem)bu kizla oglan cikarken, oglana kalmis baska sevgili ayarlamis. tovbe tovbe...
sonra birtane cocuk vardi ona cok ama cok guveniyordu herseyini anlatiyordu, onada surekli diyordum herseyini anlatma bak, yada onun hayatini yonlendirmesine izin verme diye cunki kadin ne derse cevresindekiler onu yapiyordu. sonradan oda gelmis bana diyor, boyle boyle yapti diye...
yani ''karamanin koyunu sonradan cikti oyunu '' gibi kadinin bana hic bir zarari yokken yakinlasamadim. sevemedim. uzak durdum o cok icime girmeye calissada. hislerim beni ondan uzak tuttu, sonrada herkes sikayetci olmaya calisti.

bunlari ne diye anlattim bilmiyorum ama demem o ki; hislerimde, ozumde, sozumde seni cok seviyor... sen sevilmeye layik mukemmel bir insansin, annesin, ablasin.
(oda anne idi )ama sen baskasin.. seni gercektende cok seviyorum.

---> Efsunkar

Birtanem,içi dışı bir kardeşim..
Samimiyetini forumdaki birçok yazılara yaptığın yorumda takip ediyorum..Her zaman iyi veya kötü gerçekten düşündüğünü riyasız ifade eden bir gönülsün..

İlk tanıdığım andan bu yana hep içtendin,hep insani yanın ön plandaydı..

Allah o güzel yüreğinden razı olsun canım benim..Ben de seni çok seviyorum..Rabbim yarınını hep mutlu kılsın Yeşil'im:106:

Son düzenleme:
---> Efsunkar

Bana gösterdiği ilgi ve alaka kısa sürede dikkatimi çekmiştir xD
Bende aynı ilgi ve alakayı duyuyorum ne bilim çok beğeniyorum özel ve farklı biri :)

Forumda Arkadaşının Sevilen Yonleri nelerdir?

Forumu bırakmaya karar verdiğinde herkes üzülmüştü çünkü çok seviliyo.. Foruma verdiği enerji, güzel konular, sunduğu güzel bilgiler, sevgi dolu olması

Herkesi çiçeklerle karşılaması, ağırlığı, hanımefendiliği, olgunluğu
herşeyiyle forumun en sevilen üyelerinden biridir :)

Konularımızda sölediğimiz her şey anıdır aklımıza yer eden :)

Son olarak;

Çok özel birisin tanıdığıma çok sevindim aynı ortamı solumak çok güzel..
Hayatında mutluluklar dilerim bir de forum yüzünden sorunların oluyordu sorun yaşamamanı dilerim seviliyorsun ve sayılıyorsun
:106:

---> Efsunkar

Bana gösterdiği ilgi ve alaka kısa sürede dikkatimi çekmiştir xD
Bende aynı ilgi ve alakayı duyuyorum ne bilim çok beğeniyorum özel ve farklı biri :)

Forumda Arkadaşının Sevilen Yonleri nelerdir?

Forumu bırakmaya karar verdiğinde herkes üzülmüştü çünkü çok seviliyo.. Foruma verdiği enerji, güzel konular, sunduğu güzel bilgiler, sevgi dolu olması

Herkesi çiçeklerle karşılaması, ağırlığı, hanımefendiliği, olgunluğu
herşeyiyle forumun en sevilen üyelerinden biridir :)

Konularımızda sölediğimiz her şey anıdır aklımıza yer eden :)

Son olarak;

Çok özel birisin tanıdığıma çok sevindim aynı ortamı solumak çok güzel..
Hayatında mutluluklar dilerim bir de forum yüzünden sorunların oluyordu sorun yaşamamanı dilerim seviliyorsun ve sayılıyorsun
:106:

Değerli adminim..

Siz de bilirsiniz,ilkler unutulmaz..Forumda ilk olumlu etki aldğım sizdiniz ve hanımefendiliğiniz..Geçen süreçte hep aynıydınız,hep yapıcı ve iyi yürekli..
Yalnız kaldığımda yalnızlığımı unutturdunuz..

Kısacası emeğe ve yüreğe değer veren o güzel insanlığınız için ne söylesem az ..
Çok teşekkürler Ashli adminim:106:

Bunlar size Ashli
images

Son düzenleme:
---> Efsunkar

Değerli adminim..

Siz de bilirsiniz,ilkler unutulmaz..Forumda ilk olumlu etki aldğım sizdiniz ve hanımefendiliğiniz..Geçen süreçte hep aynıydınız,hep yapıcı ve iyi yürekli..
Yalnız kaldığımda yalnızlığımı unutturdunuz..

Kısacası emeğe ve yüreğe değer veren o güzel insanlığınız için ne söylesem az ..
Çok teşekkürler Ashli adminim:106:

Bunlar size Ashli
images
Teşekkür ediyorum duygularımız düşüncelerimiz karşılıklı
Unutulmayacaksınız :)

---> Efsunkar

ilkeli,seviyeli,kulturlu bir uyemiz.
deginmis oldugu konular hayatin bi cok alninda onemli.
hep olmaniz dileklerimle

---> Efsunkar

Sohbet vardır, keskin bir kılıca benzer; bostanı, ekini kış gibi kesip biçer.
Sohbet vardır, ilkbahar gibidir. Her tarafı yapar, sayısız meyveler verir.
İhtiyat ve tedbir ona derler ki, "kötü zannı gideresin, kaçıp kötülüklerden kurtulasın."

Son düzenleme:
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri