---> Efsunkar
ablacigim canim ablacigim. inan seni cok seviyorum. senin yureginin genisligi ablaligin bir baska. Bunu hissetmesem seni sevdigimi ifade bile etmezdim. Saygi yine duyardim ama sevdigimi soylemezdim...
hislerimde pek yanilmam...
ben bundan once baska forumlarada uyeydim hatta bir cok gorevde yer aldim. velhasil kelam...
ilk uye oldugum sitede, bir 2 sene gectikten sonra bir bayan uye oldu siteye kisa sure icinde herkes ona abla, ana yok baba, vs. vs. hitap etmeye basladilar. ALLAH icin kadinin bana hic bir zarari yoktu, ki bende abla diyordum ama icim kabul etmiyordu ama sonucta hic bir kotulugunu gormedigim icin saygi duyuyordum ve yorumlasiyorduk. Ama herkes kimisi abla , kimisi anne bile diyorlardi... benim boyle hitap etmek icin icimden gelmiyordu beni iten , icimin almadigi birsey vardi, o siteden tanidigim bir cok insan vardi ve hala gorustugum 2 tane ablacigim var ( 6 sene oldu hala gorusuyorum)
bu ablalarimdain biri ile gorusurken, o icimin almadigi kisiye haksizlik ettigimi soyluyordum surekli. yani, kadin cok iyi, herkese yardim ediyor, neden birturlu yaklasamiyorum, bu benim art niyetimden olsa gerek diye hep kendime kiziyordum. hatta bu tanistigm cok sevdigim ablalarimdan birisi istanbulda oturyor bu sevemedgim kisi ise izmirde, bana surekli izmire izine geldiginde haber ver goruselim diyordu telefon numaralarini , adresini verdi, ama izmire gidince aramak hic icimden gelmedi, icimdeki ses ondan uzak dur diyordu. aramadimda. izmire gittigimde, istanbuldaki ablami aradim bize davet ettim, sagolsunlar cesmeye tatile gittiklerinde benide kirmayip bize geldiler esi ve cocuklari ile birlikte... bir yandanda kendime kizyiorum taa istanbuldaki ablami cagiryorsun , digeri telefonunu herseyini ve cok israr etmesine ragmen aramadim diye bu nekadar art niyetlici birsey diye...
velhasil kelam, gel git zaman, sikayetler basladi, megersem kadin forumdaki hemen hemen herkesin arasini katmis karistirmis.
bir ablam vardi karadenizli. birisini seviyordu, goya oglanda onu seviyordu (sozdeymis megersem)bu kizla oglan cikarken, oglana kalmis baska sevgili ayarlamis. tovbe tovbe...
sonra birtane cocuk vardi ona cok ama cok guveniyordu herseyini anlatiyordu, onada surekli diyordum herseyini anlatma bak, yada onun hayatini yonlendirmesine izin verme diye cunki kadin ne derse cevresindekiler onu yapiyordu. sonradan oda gelmis bana diyor, boyle boyle yapti diye...
yani ''karamanin koyunu sonradan cikti oyunu '' gibi kadinin bana hic bir zarari yokken yakinlasamadim. sevemedim. uzak durdum o cok icime girmeye calissada. hislerim beni ondan uzak tuttu, sonrada herkes sikayetci olmaya calisti.
bunlari ne diye anlattim bilmiyorum ama demem o ki; hislerimde, ozumde, sozumde seni cok seviyor... sen sevilmeye layik mukemmel bir insansin, annesin, ablasin.
(oda anne idi )ama sen baskasin.. seni gercektende cok seviyorum.