Efsane Adam (The World's Fastest Indian) 2005

Mizu

Bayan Üye
Efsane-adam-the-worlds-fastest-indian.jpg

Yapım:2005 ~ ABD, İsviçre, Japonya, YeniZelanda
Tür:Biyografi, Dram, Komedi, Macera, Romantik, Spor
Yönetmen:Roger Donaldson
Oyuncular:Anthony Hopkins, Jessica Cauffiel, Craig Hall, Christopher Lawford, Chris Williams, Paul Rodriguez, Aaron Murphy, Alison Bruce, Annie Whittle, Antony Starr, Barry Ryan, Campbell Cooley, Carlos Lacamara, Charles Pierard, Daniel Sing, Greg Johnson, James Gaylyn, Jim Bowman, Kate Sullivan, Kristen Marie Jensen, Latham Gaines, Mark Ruka, Martha Carter, Mick Rose, Noelle Lee Kaine, Phoebe Falconer, Saginaw Grant, Steve O\'neill, Tim Shadbolt, Todd Emerson, Tom Jacobsen, Tony Wilson, Wesley Dowdell

Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen bir adam...

Anthony Hopkins gerçek bir hikâye ile karşımızda dünya hız rekoru efsanesi Burt Munro rolünde.

Yaşamı boyunca klâsik Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt, dünyanın bir ucundan Utah’taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar. Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur.

1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı ve efsanesi günümüze kadar geldi.

Konu varsa kusura bakmayın ben göremedim :)
Defalarca izlediğim ve tavsiye ettiğim bir film .

---> Efsane Adam (2005)

2000-2008 arasi izlemedigim pek filim yok saniyordum bu gozden kacmis sanki..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri