Efe~İlgi Çeker

Efegoc

Kayıtlı Üye
Hayatımdan Kesitler ( Kısaca )

Efe R. Göç Olarak Bilinirim . 20 Yaşına Vurduk Gidiyoruz 20 Şubat Kadıköy Doğumluyum .( Kadıköy Çocuyuz :p ) . Futbolcuyum A2 Takımda . Biraz Uzun Gibiyim Siyah Saçlıyım Ela Ela Gözlü Bir İnsanım . Makine Bölümü Okuyorum İTÜ'de . Ama Grafiktende Açıktan Okumayı Planlıyorum Bakalım Nolacak . Buraları Es Geçiyorum . Balık Burcuyumdur . Sıcak Kanlı , Oldukça Duygusal Anlıcanız Her Özelliği Var Burcumun .
Ukala Birisiyim Bazılarına Göre Bazılarına Göre Efendi Vs .Ama Kendimi Bilirim Ukalayımdır . Ama Bıtkınlık Veren Cinsten Değil . Oldukça Sevecen Ve Güldürmeyi Seven Biriyimdir Espiler Olsun Vs vs vs . Çok Konuşurum Yerince Ama . Ama Belirtmekte Fayda Vardırki Çok Sinirli Biriyimdir Göstermeye Bilirim Ama Tersime Gelinince Kimsenin Gelmesini İstemem .

Sevdiğim Şeylerden Bahsedeyim :

Futbol Oynamak Benim İçin Bir Tutku Aşk Haz NE Bilim Herşey Benim İçin . Yüzmek Koşu Yapmak Basketbol Oynamak Severim Yani . Bilgisayar Tutkunuyum Adeta Ama Gel Gelelim Hiç Güzel Birşey Değil . Tavsiye Etmem . Fotoğraf Çekmeyi Severim Şiir Yazmayı Okumayı Herşeyi . Hayatta Güzel Olan Herşey . Ekleyerek Kitap Okumak Ve MÜZİK DİNLEMEK MÜZİK YAZMAK Birde :)

Sevmediğim Şeylerden Bahsetmeye Gerek Yok Güzel Olmayan Ne Varsa Sevilmez Zati .

Tuttuğum Takım FENERBAHÇE tam bir aşığım . arma sevdalısı . Sevgiliden çok onu severim . herşeyden ayrı yeri . onun sevdasının önüne ALLAH PEYGAMBER VE AİLE sevgisinden hariç hiç bişey çıkamaz. ne olursa olsun Çekilir bu CEFA .
DAR AĞACINDA OLSA BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE .

Müzik Listem :

Benden Bukadar :) Bu Konu Altından AklımaGeldikçe Güncellemeye Devam Edeceğim..

---> Efe~İlgi Çeker

Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı yeniden yazamam
Çaldığımı baştan çalamam
Bir daha geri dönemem
Akıyorsa gözyaşım kurumasın
Coşup seven gönlümse durmasın
Dost bildik anılarım çağırmasın
Hiçbir kere hayat bayram olmadı
Ya da
Bir nefes alışımız bayramdı
Ya da
Bir umuttu yaşatan insanı
Aldım elime sazımı
Yine aşınca çayın Suyu boyumu
Belki yeniden Karşıma çıkacaksın
Göz göze durup Bakınca göreceğiz
Neyiz nerelerdeyiz Bilemiyoruz Şimdi

---> Efe~İlgi Çeker

Ne güzel anlatmışsın kendini fenerbahçeli. xD
Demek şiir okumayıda yazmayıda seviyorsun, yazdıklarından paylaşta bizde okuyalım. :R
Seni tanımak güzeldi. :Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri