Edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> [email protected] ...KoRs@N Kişisel Sayfam

Bazı huylarımız benzeşiyo bende dışardan çok soguk görünürüm ama zamanla tanıyanlar gerçekte nasıl bir insan oldugumu o zaman anlıyorlar ve ruh halime çözen yok çok degişken bir kişilige sahibimdir ben bile bazen kendimi çözemiyorum:p :)

Ve yengeç burcusun heralde bende yengeç burcuyum belki bu yüzden huylarımız benzeşiyordur:p

Bende gözlerimin ela olmasını isterdedim ama bu halimede Şükür ederim doguştan kör olmakta var ucunda...:67::67:

Ve Muhammed ben senden bir yaş büyüğüm 88 liyim sohbet bölümünden hatırlarsın:p

Bu arada benim kardeşimin ismide muhammed vefa tabi biz ona evde öyle hitap ediyoruz kimlikte ismi mehmet, muhammed ismini ailecek sevdigimiz için öyle diyoruz mehmet demek zor geliyor:D

Seni tanımak güzeldi korsan muhammet:D Hayatta başarılar yolun açık olsun her daim....:):)

Allaha emanet ol;)

Son düzenleme:

Karanlık Bir levhada koyu yazılmış bir yazı gibiyimdir.Kimse beni anlamaz olağan değerlerin dışındayım genelde de

Vay tanıma bak :p

Gerçekten seni tanıdığıma memnun oldum,iyi birisin

Ahmet şafak güzel seçim :)

uğurlu sayı,uğurlu eşya olayında aynen katılıyorum ..doğru yazmışsın :)

geri kalmışlık demek,,olağan değerlerin dışında kalmışlık demek değildir yanlız :)

olağan değerler belki fazla bozulmuştur,,yani geri kalmış dedikleri özellikklerin,,belkide asıl olması gereken toplumsal değerlerdir..fakat bazı ilgiye muhtaç,duygu yoksunu yurdum insanlarının özentiliğinden dolayı olması gereken değerlerin adını belkide geri kalmışlık olarak koymuşlardır...:) anladın sen beni (:)

herkesten birşey almaya,kendini eğitmeye çalışman ve genel kültürünün iyi olması,,gerçekten çok güzel... tarihe,genel kültüre,kitaplara benimde büyük ilgim vardır... bilgi alışverişinde bulunmak isterim nasip olursa inşAllah..

tşk.ler..bizimle paylaştığın için..

rabbim her zaman hakkında hayırlısını versin arkadaşım...

Okuduğunuz için teşekkürler sağolun

Geri kalmışlığa gelince direniş aynı düşünceleri paylaşıyoruz ..Orda demek istediğim beni değerler dışında görüp kendi kendilerine yetmemeleridir değişen toplum özenti olmalarıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri