endLesS
Webmaster
Bugün sabah alt komşumuz Hasan Hüseyin amca kapıyı çaldı ve ilaç almamı istedi bende tamam dedim. Hafifte uykuluyum. Babam ve Annanem hastaneye gittiler Annemin rahatsızlığından dolayı kardeşim okulda xD Aldım tamam amca dedim 20 lira verdi ama adamın adım atmaya dermanı yok o derece yaşlı koltuk değnekleri ile yürüyor. Abimin arabası burdaydı onunla gittim eczaneye girdim genç bir kız orda buyrun dedi ilacı gösterdim. Kadın yüzüme baktı bundan yok şu anda elimizde yok ama depo'da var getirebilrim. 50 mg'lik var bu da etkili olur dedi. Peki o zaman onlara bakıyım dedim içlerinde bir tane VİEGRA vardı kadına baktım o da bana bakıyor en etkilisi bu dedi eczanedekiler bana bakıyor bittiğim anlardan birisiydi yemin ederim. Kesin kendime alıyorum sandılar xD Bi tuhaf oldum. Sonradan fiyatlarını sordum 65-80 lira dediler. Bende 20 lira var Allah Allah acaba niye o kadar az verdi bi sorayım dedim kendimi zor dışarı attım. Ulan ne zor bir durum ya. Adama da gittim dedim Hasan Hüseyin amca bu 80 liraymış falan dedim de Allahtan para vermedi tamam neyse dedi.
Bre adam 10 adım attığım mesafeye sen 30 adımda anca gidebiliyorsun bu operasyon derdin ne :H Gelene kadar küfür ettim adama ama xD
Şimdi bu yaptığım Caizmidir hocam sorarım size @nihathatipoglu
Bre adam 10 adım attığım mesafeye sen 30 adımda anca gidebiliyorsun bu operasyon derdin ne :H Gelene kadar küfür ettim adama ama xD
Şimdi bu yaptığım Caizmidir hocam sorarım size @nihathatipoglu