el_turco
Kayıtlı Üye
ve sen gittin korkularımla yüzleştim yalnız odamda.Karşıma resmini alıp soğuk duvarlarla dertleşmeyi öğrendim,yalnızlığı öğrendim sen gittikten sonra,gözyaşlarımı ellerimle silmeyi,ard arda sigara yakmayı öğrendim senden sonra.İsyan etmeyi öğrendim şarkımızı dinlerken boş kalan kollarımın seni değil sensizliği sarmasını öğrendim kahreden mahveden hergün çıldırtıp delirten yalnızlığıma ağlmayı öğrendim.BİRTEK SENİ UNUTMAYI ÖĞRETEMEDİ SENSİZLİK yumruklarımı sıkıpta gözyaşlarımı içime akkıttım kimseler görmesin diye ağlamaktan utanıyordum hani erkekler ağlazmazdı ya.Artık saklamıyorum gözyaşlarımı o gitti diyorum dostlarıma ben artık yokum diyorum anlamıyorlar halimden bilmiyorlar içimdeki acıyı.Olmaz dediğin gün yıkılışımı bilmiyorlar ardından bakarken kan ağlayan gözlerimin hikayesini okuyamıyorlar.Sen gittin ya birtanem bu yürek sensiz kaldıya hani,taşıyamaz oldu ya dizlerim beni,güneş doğmaz olduya sabahlarıma,hani hep karanlıkları yaşadım,gülmeyi unuttum ya sen gidince,dilimde hep acı şarkılar vardı ya,umut etmeyi unutupta isyanlarım şaha kalktı ya sen gidince işte birtanem anladım yaşadığım sensizlik değilmiş SEN GİDİNCE YALNIZLIĞIMIN ADI ECELMİŞ