Ece Erken: Dağları yıksa kalbimi kazanamaz!

RaPizM^^

Bayan Üye
Ece Erken ve Erdinç Acar bir hafta süren ilişkileriyle ilgili CADDE’ye konuştu. Acar pişman Erken “Artık dağları yıksalar kalbimi kazanamazlar” diyor

* Bodrum’daKİ Mavi Otel’in karşı tepesine lazerle “Seni Seviyorum Ece Erken” yazdıran aşkını ispat etmek için 26 bin euro’luk saatini denize attığı iddia edilen Erdinç Acar “Olayın bu kadar abartılacağını bilseydim mümkün değil yapmazdım” dedi.

* Ece Erken’in 10 yıl önce Erdinç Acar’ın ağabeyi Erdal Acar’la ilişki yaşadığı iddiası da huzursuzluk sebebi. Erdinç Acar “Biz işadamıyız böyle haberler bizi yıpratıyor” ifadesini kullandı.

* Tüm bu olanların üzerine ABD’ye gitmeyi planlayan Ece Erken ise kararından vazgeçip Bodrum’a döndü. Erken olayı şöyle anlattı: “Erdinç çok mesaj yazıyorum diye cep telefonumu denize attı. Ertesi gün de yenisini aldı. Bunu herkes saat sandı. Hiçbir şeyi takmı-yorum artık. Gencim bekarım istediği-mi yaparım. Bundan sonra bir erkeğin kalbimi kazanması için adımı dağa yazdırması değil dağı yıkması gerekecek.”

* Çapkınlıklarıyla tanınan ağabeyinin magazinle ilişkisine dokunduran Acar “Eğer magazinde çok görünmenin bir faydası olsaydı bunu Erdal Acar görürdü” dedi.

* Acar ilişkisi bir hafta bile sürmeyen Ece Erken’e de “O çok cici bir insan. Belli bir kariyeri ve çizgisi var. Hoş değil böyle anılmak” sözleriyle destek çıktı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri