Ebru Şallıdan cildi sıkılaştıran bir maske

leylmira

Bayan Üye
Ebru Şallı sabah programı “Ebruli” de cildi sıkılaştıran bir maske tarifi verdi. Cildinizi sıkılaştırıp daha dolgun ve düzgün görünmesini sağlayacak bu maske ile cildinizin gençleştiğini hissedeceksiniz. Ihlamur cilde çok faydalı bir bitkidir. Cildinizi yenilemek için ıhlamur maskesi çok faydalı olacaktır. Ihlamur maskesi cildin yaşlanmasını geciktirir cilde hafiflik ve rahatlama hissi verir. Cildi gerginleştirerek bakım yapar.

Malzemeler:

* 2 tutam ıhlamur,
* 1 kahve fincanı sıcak süt.

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Cildimizi temizleyelim ve maskemizi hazırlamaya başlıyalım. Sütümüzü ısıtalım sıcak süt olması gerekiyor. Sonra sıcak sütün içerisine 2 tutam ıhlamuru atalım ve 15 dakika demlenmeye bırakalım. Daha sonra süzüp yüzümüze masaj yaparak sürelim. 15-20 dakika kadar bekletip yüzümüzü ılık su ile yıkayalım. Bu maskeyi haftada 2-3 kez uygulayabilirsiniz. Cildinizin sıkılaştığını ve güzelleştiğini göreceksiniz.

---> Ebru Şallıdan cildi sıkılaştıran bir maske

çok erken yaşta çok ilgili buldum sizi cilt bakım teknikleri ile...hayrola bi olumsuz durum mu vardı P

Evet tşkler ilgiliyim bu konularda çünkü bakımlı olmak hep genç tutar insanı sizede tavsiye ederim bu bilgileri saklamaktansa sosyal paylaşım olması daha iyi değilmi bak mesela ıhlamur içerken aklına gelecek ;)

Evet tşkler ilgiliyim bu konularda çünkü bakımlı olmak hep genç tutar insanı sizede tavsiye ederim bu bilgileri saklamaktansa sosyal paylaşım olması daha iyi değilmi bak mesela ıhlamur içerken aklına gelecek ;)

Tamam ama bu kadar ugraşıdan emekten sonra gene genç tutamazsa sizi çabalariniz? o zaman sizin için zor olur sanirim depresyon durumlari çıkar ortaya mazaAllah...bence bir cok estetik operasyonel yömtemlerede baş vurursunuz bir kaç sene sonra sanki P

Gerekirse başvurum sorun değil ben yapanada yaptırana saygı duyuyorum :) Onlar bizim için varlar iyiki varlar...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri