vi_v4YDvGS8
H HaDeS Kayıtlı Üye 26 Eyl 2015 #2 ---> Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993 Dinle,Klip İzle Benim gençliğimin şarkılarından...Teşekkürler... (+)
---> Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993 Dinle,Klip İzle Benim gençliğimin şarkılarından...Teşekkürler... (+)
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Eyl 2015 #3 ---> Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993 Dinle,Klip İzle Sevdiğim şarkı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 26 Eyl 2015 #4 ---> Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993 Dinle,Klip İzle HaDeS' Alıntı: Benim gençliğimin şarkılarından...Teşekkürler... (+) Genişletmek için tıkla ... küçükken dinlerdik bizde vay be.. BadMatmazel' Alıntı: Sevdiğim şarkı Genişletmek için tıkla ... bende çok severim..
---> Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993 Dinle,Klip İzle HaDeS' Alıntı: Benim gençliğimin şarkılarından...Teşekkürler... (+) Genişletmek için tıkla ... küçükken dinlerdik bizde vay be.. BadMatmazel' Alıntı: Sevdiğim şarkı Genişletmek için tıkla ... bende çok severim..