Ebenizi tanıyormusunuz? xD xD
İnci 1907 Prenses 13 May 2010 #3 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? hayır hahaha aferin betül'm gibi güzel knoular buluyorsdun +rAp :kopkop:
---> Ebenizi tanıyormusunuz? hayır hahaha aferin betül'm gibi güzel knoular buluyorsdun +rAp :kopkop:
H Hiphop_girL Bayan Üye 13 May 2010 #4 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? xD sağol moruk bnde hayır dıorum xD
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 13 May 2010 #6 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? hayır
DesoLate Kayıtlı Üye 13 May 2010 #8 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? Tanımıyorum Tanımakta istemiyorum xD
H Hiphop_girL Bayan Üye 14 May 2010 #9 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? arkadaslar yorum yaparken oylamada yaparsanız sevinirim
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Haz 2010 #15 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? Eveeeetttt xD Hatta Yaşıyor Bileee xD Ayşe Çok İyi Bilir Bunuu xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Haz 2010 #20 ---> Ebenizi tanıyormusunuz? ashli' Alıntı: hahaha tanımak kısmet olmadı Genişletmek için tıkla ... Cidden Diyorum xD Yaşıyor Hala Geçen Gün Annem Çarşıda Gördü Konuştular Geldi Beni öptü xD
---> Ebenizi tanıyormusunuz? ashli' Alıntı: hahaha tanımak kısmet olmadı Genişletmek için tıkla ... Cidden Diyorum xD Yaşıyor Hala Geçen Gün Annem Çarşıda Gördü Konuştular Geldi Beni öptü xD