E-posta Adresim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GaLLeoN

Kayıtlı Üye
Adminim e-posta adresim çalındı.Şimdi yasak olduğu için vermiyorum. Duslerforum olan değil windowslive olan.Özkan adminimde ve Diesel adminimde ekliydi.Hani olur ya birşeyler söyler.Ben değilim o .Kim olduğunu da bilmiyorum.Bilgi vereyim dedim.

Ayrıca duslerforum adresimin de şifresi çalınan e-postama yönlendiriyor.Yani şifremi unuttum falan dediğinde çalınan hesabıma şifreyi gönderiyor.Bu yüzden her iki adresimi de silerseniz sevinirim.Duslerforum adresim de ekliydi sizde çünkü adminim.

Son düzenleme:
---> E-posta Adresim

Geçmiş Olsun.
Öncelikle Yeni Bir Hotmail Hesabı Alıp
Şifrenizi Çok Zor Yapmalısınız.

Örnek=
147852369_duslerforum

Gibi Yaparsanız... Hesabınızın Çalınması Dahada Çok Zorlaşacaktır.

Gizli Sorusu
Örnek=
Soru= Annenizin Doğum Yeri?
Cevap= Moldovya ( Gerçeğini Yazmazsanız Daha Çok Zorlaşacaktır.)

---> E-posta Adresim

Geçmiş Olsun.
Öncelikle Yeni Bir Hotmail Hesabı Alıp
Şifrenizi Çok Zor Yapmalısınız.

Örnek=
147852369_duslerforum

Gibi Yaparsanız... Hesabınızın Çalınması Dahada Çok Zorlaşacaktır.

Gizli Sorusu
Örnek=
Soru= Annenizin Doğum Yeri?
Cevap= Moldovya ( Gerçeğini Yazmazsanız Daha Çok Zorlaşacaktır.)

147852369_duslerforum
çok zor bir sifre tipi değil..
147852369_du$LérfoRuM@@
tarzı zor ve kırıLamıyor..

Ayrıca, şifremi diğer e-posta adresime gönder dediğinde, gizli soru sorduğunu sanmıyorum.

Millet face çalmaya o kadar sarmıştı ki, msn'leri unuttuklarını sanıyordum. Demekki gene baslıyorlar. Geçmiş olsun arkadaşım..

---> E-posta Adresim

Saçmalamayın. 123456789 bile yazmak insanın aklına sonradan gelir . Konuyu saptırmayın güvenlik konularında yorum olarak yazarsınız. Çocuğun derdi ayrı.

Geçmiş olsun bro. Emniyete haber ver sıkıntını hallederler Bilişim suçları genel müdürlüğüne git dilekçe ver hapis cezası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri