E-Okul Not Değiştirme,E-Okuldan Not Değiştirme,E-Okul Not Değiştirme Hilesi,Eokul Not Değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Arkadaşlar M.E.B. Bunu Bilmiyor mu Sanıyorsunuz ? Biliyor Bununla İlgili Önlemler Aldı Zaten.

Bu Şekilde Oyunlarla Ne Ailenizi Ne Kendinizi Kandırın.

AKsine ?

Bu Olayları Anlatın istesem bende yapardım ben olduğum gibiyim yalan dolan yapmıyorum ne yapayım düşük aldım diyin.

affedeceklerdir. Yalan Dolanla İş oLmaz.

+

Sitemizde İllegal Paylaşımlar Yasak Olduğu İçin Konu Silinmiştir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> E-Okul Not Değiştirme,E-Okuldan Not Değiştirme,E-Okul Not Değiştirme Hilesi,Eokul Not Değiştir

e-okuL kapaLı bebeğim :11:

---> E-Okul Not Değiştirme,E-Okuldan Not Değiştirme,E-Okul Not Değiştirme Hilesi,Eokul Not Değiştir

Açılınca Oluyo Yavrum Zaten :11:

vay ne ıyıymıs ama gerek yok bana :pp :R

tskler

kaydedilmedikten sonra işime yaramaz

• Like
Tepkiler: Lyd

Ozaman Beynini Çalıştırda Hak Ederek Al ;)

189431MsgPlus_Img0769.png

Beyin çaLıştıktan sonra bunlara gerek varmı edizim çiçeğim herşeyim
189431MsgPlus_Img0769.png

ahahah BizimkiLeri kanDırdımm xDé

Yaw Nereye Yazıcam Notu Bı Soleyene Repi Bogucammm :d

e-okul sitesine giriş yapıcaksın

notlarının oldugu yere gıreceksın

sonra yukarıdakı kodu kopyalayıp

adres satırına http:// ıle baslayan yerı sılıp onu yapıstırıp entera basacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri