endLesS
Webmaster
MerhabaLar ArkadaşLar ..
Msn HackLeme YöntemLerinden Biriside EtkiLi Konuşma ve SafLığından YararLanmadır ...
HeLeki İnternette Çoğu Azmış ErkekLerin mSn AdresLerini aLmak Çok koLaydır .
Olay Şu ; Msn Adresimizi Yine Bayan ŞekLinde aLıyoruz ve Bir Dönem Karşıdakini İşLettikten Sonra Ondan AciL Yardım aLmamız Gerektiğini SöyLüyoruz Ve Rica ediyoruz . [ Çoğu Erkek KabuL Eder :M ] Ve Ondan Msn Adresimizin Şifresini birisinin HackLemek İstediğini ve Şifresini Değişmemiz için onun adresını alternatf olarak vermek ıstedgımızı acıkLıyoruz . Karşı Taraftaki İse Bunu Kabul Edecektir büyük ihtimaL
Sonrasında İse Ona Mail Şifre Değiştirmek İçin E-MAİL GonderıLdıgını SoyLeyıp o URL 'yi Size Atmasını SöyLüyoruz .. Orada Eğer UyanıkLık YapmazSa ki yapacağını sanmıyorum o URL'yi Size Gönderecektir . Onun Gönderdiği AsLında Sizin En Başta Onun Adresini Yazıp Şifremi Unuttum DIyıp Onun Hesabına Onun Sıfresı ıcın urL'dir 
Herşey Sizin İnandırıcıLığınızda kaLıyor Unutmayın
İyi AkşamLar
endLesS
Msn HackLeme YöntemLerinden Biriside EtkiLi Konuşma ve SafLığından YararLanmadır ...
HeLeki İnternette Çoğu Azmış ErkekLerin mSn AdresLerini aLmak Çok koLaydır .
Olay Şu ; Msn Adresimizi Yine Bayan ŞekLinde aLıyoruz ve Bir Dönem Karşıdakini İşLettikten Sonra Ondan AciL Yardım aLmamız Gerektiğini SöyLüyoruz Ve Rica ediyoruz . [ Çoğu Erkek KabuL Eder :M ] Ve Ondan Msn Adresimizin Şifresini birisinin HackLemek İstediğini ve Şifresini Değişmemiz için onun adresını alternatf olarak vermek ıstedgımızı acıkLıyoruz . Karşı Taraftaki İse Bunu Kabul Edecektir büyük ihtimaL
Herşey Sizin İnandırıcıLığınızda kaLıyor Unutmayın
İyi AkşamLar
endLesS