e kitap paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olimpiyat

Kayıtlı Üye
arkadaşlar e kitap paylaşımında kural nedir?
elimde şu an yaklaşık 300 kadar e kitap var..

telif hakkı açısından sordum..Kitapları paylaşırken konuya nasıl yaklaşıyoruz.

---> e kitap paylaşımı

Buraya e-kitapla ilgili konu açmadım ama açanlarda tahminim internetteki çeşitli forumlardan veya sitelerden indirdikleri kitapları ya tekrar upload ederek ya da direk o forumda bulunan linki buraya vererek bu paylaşımda bulunuyorlar.Burada söz konusu olan telif hakkı üyelerden değil siteden soruluyor diye biliyorum.Ama herhangi bir sıkıntı yaşandığını sanmıyorum çünkü yayın evleri herhangi bir baskı yapmış olsaydı forumda bu bölüm kapatılabilirdi diye düşünüyorum.Umarım konuya muhattap arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler , elinizde ki kitapları okuma şansı yakalarız..

---> e kitap paylaşımı

Ben linkleri kopyalayarak siteye ekliyorum.. Yöneticiler sorun olmaz demişti..
Yayınevleri bazen sildiriyorlar linkleri die biliyorum :)

---> e kitap paylaşımı

benim kitaplarımın %90 ı ingilizce...kalanları da rusça,ispanyolca,çince

Türkçe e kitabım yok..

eğer özellikle bir araştırma yapmazlarsa yabancıların doğrudan göreceklerini sanmıyorum

---> e kitap paylaşımı

Merhaba.

Bahsettiğiniz Farklı Dillerdeki Kitapları Paylaşabilirsiniz Hiçbir Sorun Olmayacaktır.

Turkce kıtap ve turk yazarlara aıt kıtap paylaşımları sorun olabılıyor fakat sıtemızde de uyarılar vardır forum altında paylaşılan tum yazı konu ve ıcerıkler uye sorumlulugundadır herhangıbır sıkayet durumunda telıf hakkı var ıse kaldırılabılır.

Sorun yok paylaşabılırsınız

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri