Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buraya e-kitapla ilgili konu açmadım ama açanlarda tahminim internetteki çeşitli forumlardan veya sitelerden indirdikleri kitapları ya tekrar upload ederek ya da direk o forumda bulunan linki buraya vererek bu paylaşımda bulunuyorlar.Burada söz konusu olan telif hakkı üyelerden değil siteden soruluyor diye biliyorum.Ama herhangi bir sıkıntı yaşandığını sanmıyorum çünkü yayın evleri herhangi bir baskı yapmış olsaydı forumda bu bölüm kapatılabilirdi diye düşünüyorum.Umarım konuya muhattap arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler , elinizde ki kitapları okuma şansı yakalarız..
Bahsettiğiniz Farklı Dillerdeki Kitapları Paylaşabilirsiniz Hiçbir Sorun Olmayacaktır.
Turkce kıtap ve turk yazarlara aıt kıtap paylaşımları sorun olabılıyor fakat sıtemızde de uyarılar vardır forum altında paylaşılan tum yazı konu ve ıcerıkler uye sorumlulugundadır herhangıbır sıkayet durumunda telıf hakkı var ıse kaldırılabılır.