Düzenleme Butonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

` nazLı ..

Bayan Üye
Günlük bölümündeki konularda bildiğim kadarıyla düzenleme butonu yok ama bazı üyeler yetkisi olmadığı halde konularını düzenleyebiliyorlar. Eğer günlük bölümünde düzenleme butonu bizlere de aktif edilirse çok memnun olacam kendi günlüğümde saçmaladığım çok yazı var onları düzenleyebilirsem çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ettim

---> Düzenleme Butonu

Gözde ve gizliöznenin konusunda var. Başka üyelerde de var mı bilmiyorum sadece onlarda dikkatimi çekti

---> Düzenleme Butonu

Yarın bakılır verılır.
Herkese yetecek kadar düzenle butonu mevcut

---> Düzenleme Butonu

Günlük bölümündeki konularda bildiğim kadarıyla düzenleme butonu yok ama bazı üyeler yetkisi olmadığı halde konularını düzenleyebiliyorlar. Eğer günlük bölümünde düzenleme butonu bizlere de aktif edilirse çok memnun olacam kendi günlüğümde saçmaladığım çok yazı var onları düzenleyebilirsem çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ettim

Deneyin

---> Düzenleme Butonu

Haklısınız, Ayrım Olmuş...
- Şimdi Kontrol edin..
- önceden bayanlara özel bölum oldugu ıcın, forum özel prenses dıye bır grup olusturmustuk. onda olanlar duzenle konusunda sorun yaşamış..

- Şuan herkese kapatılmıştır Düzenleme :)

iyi forumlar.
bilgilendirme için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri