Duyuyorum

Meftun

Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim
Kayıtlı Üye
Duyuyorum uzaktan çığlıklarını sevdalım
Göz görmezse gönül için ne yapalım
Mesafelerimiz kadar zincir var boynumda
Anahtarı kayıp kilitle bağlı zincire napalım

---> Duyuyorum

Vay bak iste budur.
Sahane... harika bir siir...
Daha once duymadigim yada ender duydugum cumleleri kelimeleri ve benzetmeleri okumak bana cok keyif veriyor.
Degisik....
Cok guzel cok begendim.

---> Duyuyorum

Vay bak iste budur.
Sahane... harika bir siir...
Daha once duymadigim yada ender duydugum cumleleri kelimeleri ve benzetmeleri okumak bana cok keyif veriyor.
Degisik....
Cok guzel cok begendim.

Senin beğenmende beni mutlu ediyo abla şiirlerimin bi duygu hissettirip bi işe yaramasi ne güzel :)

---> Duyuyorum

Senin beğenmende beni mutlu ediyo abla şiirlerimin bi duygu hissettirip bi işe yaramasi ne güzel :)

Ya... yorum yapmasini seviyorum ama yorum yazmak icin yazmasini sevmiyorum.
Birseyi begendigimde neden begendigimi. Bwgenmedigimde ise neden begenmedimi yazmayi istiyorum seviyorum ki paylasanin bunu bilmek en dogal hakki...
Insan birsey paylastiginda bir "tsk" dan daha fazlasini okumak istiyor. Okuyanin konu hakkindaki dusuncesini bilmek istiyor. En azindan ben oyleyim bir konu actigimda konusu ne olursa olsun... yorumlarin nekadar konu ile alakali ve elestiriye acik olduguna bakiyorum. Kendim icin dusundugum gibi baskalarinin konularinada ozen gosteriyorum. Okuyan okur okumayan okumaz.
Gerci ben biraz abartip destan yaziyorum ama icimden gecenleri yazmazsam uyuyamam ki :)))

Neyse hayirli geceler. Paylasimlarinin devamini bekliyorum ins. :)

---> Duyuyorum

Doğrusu bu ablam sanada hayırlı geceler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri