DUYURU! Yarısma ! Miss Post 2007 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-oZKan-

Ceo
Admin

yarısma basladı konu kılıtlenmıstır !

OduLLu bır yarısma basLatıyoruz ..

forumumuzun en yakısıkLı erkegı

ıLe

en guzeL prenses inı secıyoruZ ..

ANCaK her uye bu yarısmaya dahıL oLMucak ..

Bu kOnu altında basvuru yapan bay ve bayan uyeLerımız ..

yarısmaya katıLabılıcek ..

yarısmaya katıLabılMek ıcın uye resımLerı Bolumunde .. ResımLerınız oLması gereKır ..

KATILMAK ISTEYEN ARKADASLAR UYE RESIMLERINDE RESIMLERI VARSA BU KONU ALTINA KATILMAK ISTIYORUM YAZSIN .. !

RESIMLERI OLMAYANLar.. resım ekleyıp basvuru yapabıLır ..

Bu konu altında sohbet yasaktır ..

yanLızca soru dusuncelerınızı ve katılma basvurunuzu yapabılırSınız ..

AnKET VE ADAYLAR Haftaya PAZAR SABAHI ACIKLANICAK OYLAMA BASLICAKTIR !

ÖDUL: SÜRPRİZZ !

ADAY ALIMI BAŞLAMISTIR ..

YARISMAYA UYELER ADMINLER MODLAR HERKES ADAY OLABILIR VE OYLAMAYA KATILABILIR

Bence Pazar Cok Erken Daha Kimse Görmedi Bile. Bence Önümüzdeki Cuma Günü Aciklansin. Pazar Aksamina Kadar Basvuru Alinsin.

+ bı fıkrım var bu yarısmaya admınler ve kurucu katılmasın ayrımcılık olabılır benım fıkrımce admıne yada kurucuya yaranma amaclı oylar verılebılır yınede ozkan senın fıkrın ben fıkrımı sundum:)

Fena Fikir Degil Aslinda.. O Yönden Düsünürsek Dogru Ama Sanmiorum Kimse Kimseye yaranmaya Caliscagini.. Cünki Özkan Ayrim Yapmiyor Hic Bi Üye Arasinda Yani En Azindan Ben Görmedim.

ya ozkan yada bız yapmıoruz ama yapanlar cok mesela modluk ıcın az yalvaran olmadı msn de bana oyuzden dıorum admınlerle kurucu katılmasın moderatorler prensesler uyeler arasında olsun derım yınede konusulur konu

Dogru Haklisin Herkezi Kendin Gibi Görmemek Lazim. Neyse Özkan Bilir bekLeyelim görelim.

bende karısmıyorum yönetimdekiler ayarlar heralde

ayrıca sohbet yasak felan dmeish bunuda benden bilmesin ben buraya yorum atmayım..;);)

ßenim için fark etmez admin Ler katılıyosa bende varım..katılmıyosada problem değil...
bu sadece içimizde bi aktivite gibi bişey güzeL oLur diye düşünüyorum...

Kimse o belirttiğiniz kadar düşmedi diye tahmin ediyorum...!!!

HerŞeye uyarım.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri