duyu...uyu adem uyu..

Kumtanesi

Bayan Üye
Yine psisik bir tasvir yapiyorum...

Parmaginla görebilirmisin...?

peki...

Göz ile yemegin tadina bakilir mi...?

olmadi mi...?

peki...

Dilim ile,dokunabilirim sana desem...?

gülüceksin elbet...evet...evet...aptalca sorular da diyebilirsin...

ya peki...

Burnumla isitiyorum ve en güclü isitmek burunla olur desem?

Buna ne diyeceksin...?

Yazinin sonu nereye varacak diye,iyice merak sarmaya basladi seni...NEFsimle KOKLAYARAK Seni,bunu anlayabildim bak...!!!

Böyledir Bu...

Göz Zevkin Var...Gözlerinle Tadabilirsin...

Sehadet(görmek) Parmagin Var,Parmakla Görebilirsin...

Futursuz bir Dilin Var,Yay gibi yapip,söz oklariyla diledigine Dokunabilirsin...hissetmektir dokunmak...

Findik gibi burnunla da,kokulari anlamlandirarak,anlamlari düsündügün anlarda,kendi icinde,o sessiz sesleri isitebilirsin...

Nefsini bildiginde,bütün Nefisleri bilir,Nefsinle Koklayarak Bütün Nefsani,beseri seyleri koklayabilirsin...

Bu kadar sacmalamak yazinin sonuc kismi icin...tipki tohum ile meyve sürecindeki gibi...

ilim bir nokta idi...cahiller onu cogalttilar...

ilim=Mutlak Dogru

cahiller=dogruya,kendi tek düze,5 duyusal bakislari...

Mutlak Dogru,Sirayet edici,nufuz edici,her bakis acisina muhattab olucu,her gösterise hedef olucudur...

O nedenle,ne kdar gözlemci var ise,Mutlak dogru,her gözlemci icin ayri ayri bir haldedir...2 gözlemci icin,mutlak dogrunun ayni algilanabilmesi imkan disidir...

EL-BASIR olan MUTLAK GÖZLEMCi ALLAH bütün gözlemcilerin,gözlediklerinden münezzehtir...Yani Onlarin Zannalarina Göredir,Ama Zanlarindaki Gibi Degildir...!!!

MUTLAK DOGRU Bilinebilir...Demiyorum...

MUTLAK DOGRU Biliniyor...Diyorum...

Hem MUTLAK BiLEN Tarafindan...

Hem De...Bence...Hemde Sence...

KIYAS Yapamayinca...HER SEY NE KADAR NET...ve KUSURSUZ...

illa Huuuuuuu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri