Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı insanı daha çok yaralar?

-

• Duygusal aldatılma.

Oy: 3 50.0%
  • Cinsel aldatılma.

Oy: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
---> Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı insanı daha çok yaralar?

Seçeneklerde 'ikisi de' olsaydı onu işaretleyecektim.
Bunun seçimini de yapamıyorum çünkü aldatılmanın hiçbir şekilde seçilecek bir seçeneği de olmaz.
İkisi de çok yaralar.
Ki zaten cinsel aldatma da bir noktada duygusal aldatmadır.
Zevki başkasını severek başka bir bedende aramak mantıksız geliyor, bunun gerçek sevgi olacağını da düşünmüyorum.
Bu nedenle her iki noktada duygusal aldatmaya gireceği için 'duygusal aldatma' diyorum.

Zor soru. Duygusal aldatma daha insani geliyor. Cinsel aldatma daha dürtüsel, daha hayvani.

Cinsel aldatma beni daha çok yaralar sanırım.

Gönlüne hitap eden birine gitmesi, topyekün beni terk etmesi dahi bir miktar teselli barındırır.

Cinsel aldatılmaya uğradığınızda dünyadaki her şey boş gelebilir. Yani; duygular. Kendinizi yaşadığınız her şeyi, dünyadaki herkesin başına gelen, sıradan bir şeymiş gibi hissedebilir, duygularınızı kapatabilir ya da kapatmak isteyebilirsiniz. Kendinizi aciz hisseder misiniz bilmem ama, aynı anda zaten duygusal olarak da aldatılmış hissedebilirsiniz. İlişkiler boylu boyunca itici gelebilir hiç kategorize edilmeden.

En azından ben böyle hissederdim ve her ikisi de eğer karşımdakine değer veriyorsam yaralardı. Ama ne şekilde yaralar ve ne yaptırırdı bilemem. Çünkü hiçbir zaman gözlerimle görüp basmadım aldatılışımı. Yalnızca duymuştum ve aslına bakarsanız.. yaralamadı. Yani sanıyorum ki yaralamadı.

Bakınız: Ben hiç aldatılmadım.
Bakınız: Sana öyle geliyor.

Bana gelirsek; çoğu kez her türlüsünü yaşadığımı söyleyebilirim. Aldatılan kişinin ilişkiyi bitirmek gibi aceleci bir kararı vardır ki bu bende gözlemlenemez. Acele etmeye gerek yok. İstediğim zaman ayrılabilirim zaten. Yani sorunlu biri ile beraber değilsem şayet. Ayrıldığımda sorunun çözüleceğini düşünmedim hiç, bunun daha büyük sıkıntılara yol açtığını bilenlerdenim.

Soruların çoğu cevapsız kalır ve aldatmanın taziyesi uzun sürer, etkilerinden kurtulmadan, soruların cevabını almadan, analiz etmeden bırakmam. Yok hayır, lütfen. Asla. Olmaz.

Türü fark etmeksizin ''evet aldattım, bütün kusur bende'' dedirtmeden mümkün değil bitirmem ilişkiyi. Bu sadece benim değil, erkek arkadaşımın da yararına.

Yara? Aldatma aldatmadır, dahası olmaz.

Aldatılan kişi düşünce ve duyguları değersizlik, pişmanlık, suçluluk, umutsuzluk, öfke, güçsüzlük ve benzeri şeylerle şekil aldığı göz önünde bulundurduğumuzda da kıyas yapılamayacağı gözlemlenebilir.

Son düzenleme:

Cinsel aldatılma.

Cinsel aldatılmaya ben katlanırım, katlandım da.

Duygusal aldatılmaya katlanamam, katlanamadım da..
Özellikle 1 sene sonra öğrenince tabi içime oturmadı değil, her ne kadar değerli olursa olsun üzüntümden gebersemde hayatımdan tek seferde çıkardım.
İkisi de çok zor ya.

Bahanesi ne olursa olsun en ufak bir yalan, en ufak bir ihanet, en ufak bir sadakatsizlik bile insanın canını yakabilir. Ama ikisinden seçeceksek Allah esirgesin Cinsel aldatma çok kötü.

Duygusala mantıklı sebep bulunabilir, kalp başka bi olay ama cinselliğin kesinlikle bir açıklaması yok bende. Bu konuyla alakalı yalan söyledi diye kaç kişiyi geride bıraktım ben. Kaldı ki bana öyle bişey yaşatması sadece bayanlara değil insanlara karşı olan inancımı bile etkiler.

Büyük konuşmak istemiyorum, lütfen sizde büyük konuşmayın. " kesinlikle affetmem " filan dememek gerek böylesi konularda. Allah esirgesin.

İkisinin de bahanesi , tarifi yok. İkisinin de acısı çoktur. Yaşayan bilir. Rabbim yaşatmasın hem kendimize hem karşımızdaki kişiye.

Cinsel aldatilmayi şeytana uydu , nefsine yenildi vs diyerek kabullenebilirim belki ama başkasını sevmesine dayanamam .

İkisininde kabul edilecek bir yanı yok ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri