Düşünüp Şükretmek

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
itiraf ediyorum hayat sadece bir adet sevgiliden ibaret değil.. Zaman hızla gelip geçiyor, bilmem farkında mısınız? Kim var şimdi yanınızda, anneniz, babanız, kardeşiniz, dostunuz, sevgiliniz? Değerini bilin.. Benim neredeyse hayat felsefem olan bir sözü sizlerle paylaşmak istiyorum yeri gelmişken..

''Ayakkabım yok diye canım sıkılıyordu, sokakta ayakları olmayan bir adam görene kadar..''

Ne anladığınızı bilmiyorum bu sözden, benim anladığım, düşünüp şükretmek ve sahip olduklarımıza sıkı sıkı sarılmaktır..

---> Düşünüp Şükretmek

Çok Haklısın Kardeş Bazı İnsanlarımz Elbise begnmez Ama Elbisesiz Dolasan İnsanlar var Ekmek Bulup yıyemeyen İnsan varken Bu ekmek bayt dıyıp Çöpe atan İnsanlar var
100 tl borcum var dıyen ama cepi hiç 100 tl gormemiş insanlarımızda var Sonuna Kadar haklısın ..

---> Düşünüp Şükretmek

''Ayakkabım yok diye canım sıkılıyordu, sokakta ayakları olmayan bir adam görene kadar..''

Of of deldin qeçtin semihim

---> Düşünüp Şükretmek

bu söz o kadar doğru ki..sonuna kadar haklısın semih

---> Düşünüp Şükretmek

Haklisin dogru soze ne denir ve Cok seyide israf edenler var ..
tskler .. : )

---> Düşünüp Şükretmek

haklısın valla.
bunu anlamak ble çok güzel.
paylaştığın için saol:)

---> Düşünüp Şükretmek

evt..

Hayatta türLü kayıpLarımız oLabiliyor canımız acıyor üzLüyoruz ama bizi ayakta tutan ve hiçbir zaman bizi bırakmayacak bi aiLemiz var en başta onLarın sağLıkLı oLdukLarına şükretmeLiyiz.

en azından insan gibi yaşıyoruz kendi vatanımızda kendi toprağımızda şükrümüzü biLmemiz gerekir.

çok teşekkürLer semih.

+rep

---> Düşünüp Şükretmek

bu rep in yorgunlunguma ıyı geldı :D
rep almak kadar guzel bısı yok hahaha
saolun dusuncelerınız ve katılımınız ıcın arkadaslar.

---> Düşünüp Şükretmek

şükretmeyı bılmıyoruz
bır kez sukretsek dıger olayda unutuyoruz..

sagol semıh
cok haklısın.
+rep

---> Düşünüp Şükretmek

Çok doğru kardeş harbidende hayat 1 adet sevgiliden ibaret değil bu laf çok hoşuma gitti:)

Ayakkabı sözü zaten tartışılmaz bile inşllah bu yazı bazı kişileri kendilerine getirir:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri