Düşünmeden Hareket Eden İnsanlar Toplululuğu...

FEDA

Kayıtlı Üye
Son dönemde gözlemlerime göre ve çevremdeki insan davranışlarını kendimce düşünmeye kalktığım zaman, insanların çevreye karşı olsun, karşısında ki kişiye davranışları olsun ve düşüncesiz davranışlar sergilemeler olsun beni eskiye göre çok daha fazla rahatsız eder oldu. Düşünmeden hareket eden insan topluluğu gittikçe artıyor. Ben mi çok abartıyorum yoksa sizler için de böyle mi?

---> Düşünmeden Hareket Eden İnsanlar Toplululuğu...

Bazen düşünmeden hareket etmek gerekir. Düşün düşün b.ktur işin diye bir söz var. Kimseye zarar vermediğin sürece sonucunu da göz önüne alıyorsan düşünmeden hareket etmenin bir sakıncası yok diye düşünüyorum. Tabii ki sonucunda bir insan üzülüyor ya da herhangi bir şey zarar görüyorsa rahatsız edici bir durum olabilir. Ama bana göre pek sorun yok. Genelde düşünmeden konuşur, hareket ederim.

---> Düşünmeden Hareket Eden İnsanlar Toplululuğu...

Bazen düşünmeden hareket etmek gerekir. Düşün düşün b.ktur işin diye bir söz var. Kimseye zarar vermediğin sürece sonucunu da göz önüne alıyorsan düşünmeden hareket etmenin bir sakıncası yok diye düşünüyorum. Tabii ki sonucunda bir insan üzülüyor ya da herhangi bir şey zarar görüyorsa rahatsız edici bir durum olabilir. Ama bana göre pek sorun yok. Genelde düşünmeden konuşur, hareket ederim.

''Düşün düşün b.ktur işin...'' Kelimesi yapılması gerekilen ve kişinin üzerine düşen bir vazifeyi zorunluluk çerçevesinde yapması gerektiği için söylenilen bir kelimedir. Genellikle düşünmeden yapılan bir iş düzgün ve sağlıklı bir sonuç doğurmaz. Düşünerek hareket etme de çevreye olan duyarlılığımızı, kişiye olan saygınlığımızı, efendiliğimizi ve karakterimizi yansıtacağı için düşüncesiz hareket ederek davranmak söylediğim gibi etrafında kötü sonuçlar doğmasına sebep olacaktır. Söylediklerim çevreye yani doğaya ve insanlara düşünerek hareket etmenin daha güzel bir ortam oluşacağının sözleridir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri