Düşündüren Sözler

Debresif

Bayan Üye
Güzel sözler bölümü bulamadım umarım orası burasıdır :)

Keşke eskisi gibi olsa aşklar.. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa. Erkek sevdiğinin gözlerine bakmaya kıyamasa .
[Can Dündar]

tular
"Eğer ona bir şans daha veriyorsan, kendini birkez daha kandırmayı göze alıyorsun demektir".
[Marquez]

En büyük acı, başkaları ile paylaşmaya cesaret edemediğin acıdır .
[Bukowski]

Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz .
[T. Szasz]

---> Düşündüren Sözler

"Kadınlar, sevmedikleri adama hiç acımazlar..." Alexandre Dumas
Ressama sormuşlar mutluluğun resmini çizebilirmisin ? Ressam demiş ki ben çizerim de sen anlayabilir misin... ?
Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir...Ataol Behramoğlu
Korktuk evet cezalanmaktan ki vazgeçtik sevdalanmaktan...Sezen Aksu

Bir İnsanın En İyi Dostu Da En Büyük Düşmanı Da Yine Kendisidir...Bülent Gürakar

İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika'ya... Ancak hepsinin üzerinde 'tok karnına' yazıyordu...
Charles Bukowski

Kötülük akılda yer etmiş, inatçı ve ancak mucize ile iyileşebilen bir ruh hastalığıdır...Novalis​

---> Düşündüren Sözler

Modern aşk istemem, üzüntüden başka ne ki ? İlkel aşk isterim, aşkın en ilk’el halini...Elif Şafak

Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim...Attila İlhan

Onca Organın İçinde Sen Git Kalbimi Bul,Oysa Bir Taş olarak Ne Yakışırdın Böbreğime... Özdemir Asaf
"Kadınlar, sevmedikleri adama hiç acımazlar..." Alexandre Dumas

Kimdir Sardunyayı, yasemini
Ve hanım elini sevmeyen
Kimdir Gül fidanlarını kıran
......Akşam seflarına saldıran
Kimdir İncir kuşlarını
Kumruları yok sayan
Kimdir Erik ağaçlarından
Kiraz ağaçlarından
O ağaçların çiçek açmalarından korkan
Kim
İnsanın sevmediği ile yaşaması, sevdiğinden ayrılmasından da beterdir...La Bruyere​

---> Düşündüren Sözler

''Onca zamanın üstünde, eskimeyen bir düşüncesin şimdi; İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri ?''

Şimdi ona gidip delice haykırarak 'seviyorum' diyesim var. Koşarak boynuna atlayıp, sıkıca sarılıp, hemde hiç bırakmayasım.
'' Sunay Akın ''

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; Paran bittiğinde, şerefin de bitmesin .
'' Nicaror Parra ''

Bir su gibi akıp gitti avuçlarımdan, Yorgunum şimdi bin yıl sevmişçesine.
'' Ümit Yaşar Oğuzcan ''

Biz ki İnsanlığımızı bilip' Kendimizi kurban ederken sevgiye Kimsesiz liğe benzetmemek AŞK' ımızı.

Öğrendik ki, iki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğer kalbindeki yara.
'' Ataol Behramoğlu ''

Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın.
'' Can Yücel ''​

---> Düşündüren Sözler

" Kadın, kendi başına ne gül goncasıdır, ne de diken. Koklamasını bilirsen gül, tutmasını bilmezsen diken olur."
'' Refik Halit Karay ''

Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
...Yeşil bir harman yerinde

Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.

Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.

'' Nazım Hikmet Ran ''

Kadın kapris yapıp alınganlaşıyorsa sorun yok. Bir çözüm aradığını gösterir bunlar. Bil ki asıl sorun, sustukları zaman başlar.

Aşka inanmam ve asla ağlamam' dediğin halde, başını yastığa koyduğunda aklına o gelip, Gözlerin doluyorsa, aşıksın işte.
'' Can Dündar ''

Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, Hiç aklından çıkmayanı seveceksin.
'' Can Yücel ''

Ben şimdi sana yanıp tutuşurken, Sen kim bilir kimin buz tutmuş yatağına ateş oluyorsun....! ! !
'' Yasin Yeşiltepe ''

Aklımda iki kişi var; Bir adam gibi ben, diğeri adam gibi haksızlığa gelmez ben.
'' Hüseyin BULDUK ''​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri