@düşsokağı @.:Gececi:. (Admin Arkadaşlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:GeCeCi:.

Kayıtlı Üye
Mrblar,
Bilindiği gibi 4 gün öncesine kadar, düşsokağı ve ben bi facebook adresi yüzünden banlandık(face adresi verilmeden) sağolsun arkadaş banladı,konuyu açmamın sebebi düşsokağının herhangi bir suçu yoktur benim yüzümden forumdan uzaklaştırıldı,suç benim eğer sürekli banlı kalacak biri var ise oda ben olurum o değildr! Ayrıca burada suçun %40'ıda adminlere gidiyor,burası dediğiniz gibi bir paylaşım platformudur değilmi ? o zaman bırakında üyeler hem paylaşımlarını yapsın hemde eğlenceli vakit geçirsin bizde forum yönettik hangi forumda pm yada ziyaretçi msjı kısıtlanabilr eğer kısıtlanırsa böyle bir çok sorun ortaya çıkar hadi pm yasak en azından profilde ziyaretçi mesajı açık olur,ilk burada gördüm, bu konu bence yalnış diyorum, neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ,düşsokağı sürekli banlı kalacaksa lütfen benim nickime çizgi atın düşsokağınınkini kaldırın artık gerisi sizin adaletiniz,vicdanınıza kalmıştır,

İyi çalışmalar,
newcoder

Son düzenleme:
---> @düşsokağı @.:Gececi:. (Admin Arkadaşlar)

Beyfendi

Size Forum Yönettinizmi , Yönetmedinizmi Diye Sordugumuzu Hatırlamıyoruz.

Lütfen Burayı İnceleyiniz

http://www.duslerforum.org/yonetimden-duyurular-t62718.html

Yukarıda Yazılanları Forum'a Üye Olurken Kabul Etmiş Olursunuz Bilmiyorum Görmedim Duymadım Gibi Şansınız Yoktur.

Yukarıda Yazılanlar Hakkında Olumsuz Düşünenler Sağ Köşeden " Cıkış " Yapabilir.

Hocam kuralları gayet iyi biliyorum ben, tamam hatalı olabilrm, fakat ne düşsokağı nede ben face adresi verdik vermediğimiz halde ban attı, ha nie attıda demiyorum, sadece hatalı o değil ben istedim onun banını kaldırın gerekirse beni banlayın

10 Saat Sonra Onunkide Kalkıyor Zaten.

Ban Konusunda Süresizmi Yazıyor ?

K.b konuya giRiyorum ama BanLayan aRkada$ gün 3-4 gün iksinden birini söLedi yani bunu uzatmanın anLamı yok ! ;)

Ha bide $öLe bi$ey vaR 2 taRafTa suçLu :)

Ba$ta üyeLeR Olmak üzere Forum dışında başka site veya onunla ilgili bişey söLemek YasakTırR !

Konuyu Kapatın bence uzicak saçma bi$eY ;)

SayGıLaR...

Süresiz Degil Arkadaşım

10 Saat Sonra Onunkide Açılcak.

iLk vukaati oLmadıgı için seninkinden biraz uzun banı.

kilit konu.

Erkek Ol Bıraz Gececi .

Kız Verdi Facebookunu Ben Editledim , hani sen ver facebook u admın gelmeden edıtlersın yazarken ben dussokagının adını ve soyadını edıtledım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri