Düşmanınız için bir dilek tutuyorsunuz!!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Ara 2011 #3 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Benden uzak Allah'a yakın olsun
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 29 Ara 2011 #5 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Diğer--> GeLsin Karşımda Konuşsun Düşman oLduğunu SöyLesin,varsa Bir Sorun Yaparız Açık Oturum ..
---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Diğer--> GeLsin Karşımda Konuşsun Düşman oLduğunu SöyLesin,varsa Bir Sorun Yaparız Açık Oturum ..
yesil83 Bayan Üye 29 Ara 2011 #8 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Uyuz olsun kasinacak tirnaklari olmasin
Altmis Bir Kayıtlı Üye 29 Ara 2011 #9 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Sana düşman değilim Hiçbişeyden pişman da değilim Seninde öyle olmanı dilerim..
---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Sana düşman değilim Hiçbişeyden pişman da değilim Seninde öyle olmanı dilerim..
'Kartaliçe Bayan Üye 29 Ara 2011 #10 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! bana uzak Allaha yakın olsun
buğlem Bayan Üye 30 Ara 2011 #11 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! bnden uzak Allaha yakın olsun mümkünse
arcilles Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #12 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! benden uzak allaha yakın olsun
REiSS Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #14 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! ashli' Alıntı: Herşey gönlünce olsun Genişletmek için tıkla ... +1 Yolu Açık Olsun
---> Düşmanınız için bir dilek tutun! ashli' Alıntı: Herşey gönlünce olsun Genişletmek için tıkla ... +1 Yolu Açık Olsun
S Stinko Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #15 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Benden uzak Allah'a yakın olsun
zaman93 Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #16 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! kedim gölgeyle bir saat aynı odada kapalı kalsın :36:
elif112 Bayan Üye 31 Ara 2011 #17 ---> Düşmanınız için bir dilek tutun! Allah bildiği gibi yapsın derdim