''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz?
yesil83 Bayan Üye 18 Haz 2012 #2 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Hayir, bir muddetligine ittifak kurulsada guven olmaz
---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Hayir, bir muddetligine ittifak kurulsada guven olmaz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Haz 2012 #3 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? hayır bugun baskasının kuyusunu kazan ılerde benımde kuyumu kazabılır
---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? hayır bugun baskasının kuyusunu kazan ılerde benımde kuyumu kazabılır
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Haz 2012 #4 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? hayır kesinlikle olamaz ..
Elsa Bayan Üye 19 Haz 2012 #5 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Böyle düşünen insanlar elbette ki var, çok şükür bu zihniyette değilim. Bu devirde kendinden başkasına güvenmeyeceksin. Onun için cevabım, hayır.
---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Böyle düşünen insanlar elbette ki var, çok şükür bu zihniyette değilim. Bu devirde kendinden başkasına güvenmeyeceksin. Onun için cevabım, hayır.
ashli Bayan Üye 19 Haz 2012 #6 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Bana hep çok saçma gelmiştir
Valetta Bayan Üye 28 Haz 2012 #7 ---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Hayır o küçük insanların işi bence
---> ''Düşmanımın düşmanı benim dostumdur" sözüne katılıyor musunuz? Hayır o küçük insanların işi bence